Nyt & UNIKT køkken fra AUBO

Selve grundmaterialet i vores nye model UNIK er en 16 mm MDF plade lamineret med en overflade i et silkeblødt, mat design. Endvidere bliver hver låge kantet med ABS kanter, der påsættes med PUR lim, således der stort set ikke fremstår limfuger. Den brugte PUR lim er desuden også både fugtbestandig og varmefast.

Her ses UNIK i sin mørkeste farvemulighed, Onyx Grå. Et stilfuldt valg til det klassiske køkken, hvor der nemt kan skabes kontraster og kant.

Selv om UNIK ligner en million, er det mest overraskende ved modellen nok, at UNIK ligger i den billige ende af prisskalaen, hvilket gør den til et oplagt valg for enhver pengepung. 
 

Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Unik Arktis Grå


Unik Hvid


Lækker indretning til dit køkken


Skuffer er mere funktionelle end skabe, og derfor meget brugte i nutidens køkkenindretning.

Skuffer sikrer et hurtigt overblik over indholdet, og kan suppleres med lækre detaljer og tilbehør som Orga-Line tallerkenholderen, der kan justeres i størrelsen alt efter hvor store tallerkenerne er. Når bordet skal dækkes, kan holderen bruges til at transportere tallerkenerne i.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Napoli Fenix Køkken

Napoli Fenix Køkken

Trend Siena Køkken

Trend Siena Køkken

Andre relevante modeller

Unik Arktis Grå Køkken

Unik Arktis Grå Køkken

Ny AUBO UNIK er tæt på at være et unikum.

Se mere

Napoli Festival Fenix Køkken

Napoli Festival Fenix Køkken

Super mat og silkeblød - et køkken med masser af muligheder.

Se mere

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Modsætninger mødes og klæder hinanden.

Se mere

;