Luftigt & intimt - med lækker spejleffekt.

At få opbevaring af beklædning til at gå op i højere enhed med tidens lyse luftige soveværelsestrends kan være lidt af en udfordring.

Her reflekteres lyset fra oven og spejleffekten i højglanslågerne får rummet til at syne større, samtidig med at skabsvæggen lægger afstand til det derude.
Lågerne fås også med glas og deraf forstærket spejleffekt.

Skydelåger er utrolig populære til soveværelset, idet pladsen udnyttes optimalt, når der ikke skal holdes kvadratmeter fri til at skulle åbne låger.

Hos AUBO produceres alle skydelåger efter individuelle mål, så du får præcis den løsning, du har behov for og ikke mindst plads til.

Prisen på AUBOs skydedøre er blandt markedets skarpeste - få syn for sagen hos din nærmeste forhandler.


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye garderobe. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Skydedøre


Lækkert tilbehør til din garderobe


AUBO har et bredt program, også i skydedørsløsninger, der i dag er meget brugt både til bryggers, entre, soveværelse, børneværelser og som en integreret del af selve køkkenet.  AUBOs skydedørsløsninger produceres præcis efter dine mål, og passer derfor perfekt til dine rum.

Ud over individuelle mål tilbyder vi også masser af farver og tilbehør. Som f.eks. udtræk til sko, som vist på billedet.

 

Andre relevante modeller

Hvid Perle Skydedørsgarderobe

Hvid Perle Skydedørsgarderobe

Næsten usynlig og samtidig delikat. Gem rodet væk med en skydedørsgarderobe i Hvid Perle.

Se mere

Hvid/ Yellowstone Eg walk-in skydedørsgarderobe

Hvid/ Yellowstone Eg walk-in skydedørsgarderobe

Rummelig walk-in garderobe - giver et fantastisk overblik.

Se mere

Sort Struktur 22 Skydedørsgarderobe

Sort Struktur 22 Skydedørsgarderobe

Skydedørsgarderobe i Sort & Spejl. Både flot og særdeles funktionel.

Se mere

;