Et helt enkelt badeværelse, der trods sin enkelthed er fuldstændig til at falde på halen over. Smukke farver, der matcher både hinanden og rummet, så det hele på bedste vis går hånd i hånd og helt op i en højere enhed.

 

Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bad. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farvevalg


Lækre materialer til dit bad


Da vi begyndte at lave skuffer under vasken i bademiljøet, ærgrede vi os over, at skuffen blev så lille og upraktisk pga. den hestesko-formede udskæring til afløb og vandinstallation. Det problem løser denne kosmetikindsats, som følger med alle vores skuffemoduler under badvaske. Indsatsen kan selvfølgelig bruges til mange andre ting end kosmetik.  
Den upraktiske skuffe er blevet til en smuk svane. Og skuffer er i dag lige så efterspurgte til badeværelser som til køkkener.

Andre relevante modeller

Black Oak Line Bad

Black Oak Line Bad

FRÆKKE features for fuld skrue.

Se mere

Yellowstone Eg Bad

Yellowstone Eg Bad

Rå & solid styrke i dit badeværelse.

Se mere

Napoli Festival Bad

Napoli Festival Bad

Vild & vovet for de modige.

Se mere

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten