Indret din drømme walk-in med indretning og skydelåger fra AUBO
Alle vores skydelåger er produceret efter mål, så de passer til dit rum og dine ønsker.

Kvalitet anbefaler sig selv
For os er høj kvalitet en selvfølge, og vi står inde for, at en skydedørsløsning fra AUBO lever op til dine forventninger.

Lækker indretning til din walk-in
Indret din walk-in så den passer til dine behov. Måske har du masser af kjoler, trøjer og t-shirts og ikke så mange bukser. Med vores store udvalg af indretningsmuligheder, kan du indrette din garderobe efter dit tøj. Og ændrer dine behov sig, kan du nemt tilføje indretningsdele til dit skab.

Fakta om modellen
De viste skydedøre er model MORS i satineret glas med klar glas designfyldning. Indretningen er i vores flotte nyhed Lys Eg. Du kan selvfølgelig vælge indretning og skydedøre i det design og de farver, du ønsker. Kig ind i den nærmeste butik og lad dig inspirere.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.
 

 

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;