Udnyt pladsen i soveværelset og lav din egen lækre Walk-in
Med AUBOs skydedøre og garderobeindretning kan du nemt udnytte pladsen i soveværelset til at lave din helt egen Walk-in.

Stilsikkert design
Alle Walk-in løsninger designes individuelt. Det betyder, at du kan få en løsning, som matcher stilen i din bolig.

Den viste model er indrettet med vores lækre 22 mm inventar, bemærk de lækre hylder hvor alle dine sko kan placeres, så du nemt og hurtigt kan vælge dagens sko. I de flotte skuffer med glasforstykker kan dine tørklæder, nylonstrømper eller andet du bruger jævnligt få plads.

Skab ro og ryddelighed i rummet
Når de smukke døre i model MORS lukkes, gemmes hele garderoben væk, og soveværelset emmer af ro og ryddelighed.


Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

 

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten