Luk skydedørene og soveværelset fremstår roligt og stilrent

Indret garderoben efter dine behov
Lange kjoler, skjorter, lange bukser, sko og støvler. Garderoben skal have plads til det hele. Med en skydedørsløsning fra AUBO tilpasser vi skabet, så det dækker dine behov for opbevaring.

Skab ro og ryddelighed i rummet
Når de smukke døre i model ANHOLT lukkes, gemmes hele garderoben væk, og soveværelset emmer af ro og ryddelighed.

Fakta om modellen
Den viste model er lavet med 22 mm indretning i NYHEDEN Røget Eg og vores lækre finér skuffer. Skydedørene er i vores stilrene model ANHOLT i Hvid.

Model ANHOLT fåes i 3 eksklusive farver. Vores 22 mm indretning fås i et bredt udvalg af farver.

Kvalitet anbefaler sig selv
For os er høj kvalitet en selvfølge, og vi står inde for, at en skydedørsløsning fra AUBO lever op til dine forventninger.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Samme miljø - set med lukkede skydedørslåger.


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;