Op til 50% mere opbevaringsplads med AUBO skydedøre
En AUBO garderobe med skydelåger er tilpasset dit hjem. Skråvægge, skæve vinkler og skæve gulve er ingen hindring. Alle skydedørsløsninger fra AUBO er designet til at passe til dine mål, hvilket betyder, du får op til 50% mere opbevaring end med et standardskab.

Garderober med skydelåger, tager ikke plads ud i rummet, så du kan udnytte pladsen foran skabet.

Fakta om modellen
Den viste model er Model FUR i Rustik sand og bronze spejl. Indretningen er i Rustik sand og twistet med skuffer i vores nyhed Røget eg.

Lækker indretning til garderoben
Hos AUBO kan du vælge mellem en række lækre indretningsdetaljer til din garderobe. Lad dig inspirere her eller kig ned i den nærmeste AUBO butik og se de lækre detaljer.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.
 

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;