En skydedørsløsning med et enkelt og stilrent look.

Du kan vælge mellem en række forskellige fyldninger, så du kan skabe den skydedørsløsning som passer hjem til dig. Modellen fås med gribeprofil i hvid, silver og mat sort. 

Alle AUBOs skydelåger produceres efter individuelle mål og design, så du kan få lige den løsning som passer til dit hjem. Skråvægge er ingen hindring.

Den viste model er med Lys Eg og Røget Eg i smuk kombination. Bag lågerne gemmer sig en praktisk indretning med plads til hele garderoben.

Hos AUBO får du ekspertvejledning lige fra opmåling, bestilling, levering og til montering af din skydedørsløsning. Kom ned i den nærmeste butik og lad os hjælpe dig godt på vej.


Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

 

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten