Få masser af opbevaring bag elegante skydelåger
Køkkenmaskiner, kogebøger, vinkøleren og konservesdåserne - alt sammen ting, som fylder meget i køkkenet. Nu kan du opbevare alt dette bag elegante skydelåger fra AUBO.

Når du anvender skydelåger i køkkenet, kan du udnytte pladsen foran skabet til eksempelvis gangareal, når familie og venner er bænket rundt om køkkenbordet.

Indretning tilpasses dit behov
Vores store udvalg i indretning betyder, at du kan indrette skabet i køkkenet, så det passer til dine behov. Og ændrer behovet sig, kan du nemt tilpasse skabet, så det passer ind i hverdagen.

Fakta om modellen
Den viste model er lavet med 22 mm indretning i Hvid. Skydedøre er i model MORS med silver gribeskinne, og dør i Sort Struktur med Satineret Glas designfyldning.

Model MORS fåes i et bredt udvalg af farver og materialer og med gribeprofil i 3 farver.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;