Skab plads til leg og kreativitet på børneværelset
Med AUBOs skydedørsløsninger kan du indrette skabet på børneværelset, så det kan indeholde både tøj, legetøj og alt det andet, som der skal være plads til. Luk lågerne - og børneværelset ser ryddeligt ud.

Den viste løsning har Sølvspejl på den ene skydedør, hvilket får rummet til at syne større, og så kan det bruges, når fastelavnstøjet skal prøves på.

Tilpas indretningen til barnets alder
Med vores store udvalg af inventar til skydedørsløsninger har du mulighed for at indrette skabet på børneværelset, så det passer til barnets alder. Brug vores kurve til opbevaring af legetøj når børnene er små. Kurvene kan nemt tages ud af skabet, så børnene kan få nem adgang til legetøjet. Når børnene vokser sig større, kan kurvene bruges som vasketøjskurv, lige til at tage ud og med til vaskemaskinen.

Fakta om modellen
Den viste model er lavet med 22 mm indretning i Hvid og AUBOs meshkurve. Skydedøre er i model FUR med hvid gribeskinne, Hvid og Sølvspejl dør.

Model FUR fåes i et bredt udvalg af farver og materialer og med gribeprofil i 3 farver.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;