Udnyt pladsen ved skråvæggen til praktisk opbevaring
Hos os er skråvægge og skæve vægge ingen hindring.  Alle skydedørsløsninger fra AUBO produceres efter individuelle mål, og tilpasses rummets skævheder og skrå vægge. På den måde kan du udnytte pladsen optimalt og få plads til mere opbevaring.

Model ALS
Vores romantiske skydedørsmodel ALS, består af en 10 cm bred ramme, som giver døren det romantiske look. Leg med farverne og lad rammen have en anden farve end fyldningen. Du kan selvfølgelig også lade ramme og fyldning have samme farve.

Udnyt pladsen til opbevaring
I den viste løsning har vi udnyttet de skrå vægge, og indrettet gæsteværelset med en lækker løsning i Stengrå og Hvid. Her kan dine gæster hænge deres tøj, og der er selvfølgelig også plads til de ting, du ikke selv bruger så tit som for eksempelvis rejsekufferten.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;