Byd dine gæster velkommen med en ryddelig baggang
Vaskemaskine, tørretumbler og overtøjet. Du har brug for det hele i hverdagen, men det kan let se lidt rodet ud. Med en skydedørsløsning fra AUBO kombineres det praktiske med det stilrene. Gem alt det der roder inde bag skydelågerne, så kan du altid byde dine gæster velkommen til et ryddeligt bryggers.

Specialindretning til vaskemaskine og tørretumbler
Vores smarte og tilpassede moduler til vaskemaskine og tørretumbler betyder, at du kan indrette skydedørsskabet, så det kan gemme vaskemaskinen og tørretumbleren af vejen, og stadig have en funktionel baggang, som fungerer til hverdagen.

Brug AUBOs kurve til opbevaring af vasketøjet. Kurvene kan nemt tages ud af skabet, så vasketøjet kan indsamles rundt omkring i huset. Kurvene kan også bruges til handsker, cykelhjelme og alt det andet som fylder i baggangen.

Fakta om modellen
Den viste model er lavet med 22 mm indretning i Hvid og AUBOs meshkurve. Skydedøre er i model FUR med silver gribeskinne, og Sølvspejl dør.

Model FUR fåes i et bredt udvalg af farver og materialer og med gribeprofil i 3 farver.
 

Se udvalget af tilbehør til skydedørsgarderobe eksklusiv


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye skydedørsløsning. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Skydedørsgarderober Eksklusiv Farver


Prøv vores online garderobedesigner


Allerede nu kan du tegne dig frem til netop den skydedørsindretning, du ønsker i dit hjem. Prøv vores garderobedesigner, som visualiserer dine garderobedrømme, og samtidig udregner en pris til dig på, hvad hele herligheden kommer til at koste.

Gå til Garderobedesigner - KLIK HER

;