Udvidet produktgaranti


Det handler om tryghed ved købet.

Hvad dækker garantien
AUBO yder 10 års garanti på køkken, bad, bryggers og garderobeskabe. På bevægelige dele som manuelt betjente skinner, skuffesider, hængsler og manuelt betjente udtræk yder AUBO 25 års garanti. Garantien på belysning er begrænset til 2 år fra fakturadato. Der ydes ingen garanti på pærer, batterier o.l.. Der er 10 års garanti på Tip-On og 5 års garanti på elektrisk drevne Servodrive og øvrige elektriske komponenter fra Blum.
Garantien omfatter udelukkende skader, der kan henføres til materiale eller fabrikationsfejl, og gælder ligeledes kun ved normal brug i private hjem. AUBO forbeholder sig ret til, ved tvivlstilfælde om garantiforpligtelsen, at undersøge/ lade produkterne undersøge, før endelig godkendelse af den fremførte reklamation. Ved påberåbelse af garantiforpligtelse skal der fremlægges kopi af original betalingskvittering og købsfaktura fra AUBO-forhandleren.

0-2 år fra leveringsdato
Opstår der dokumenterede produktfejl, der er omfattet af garantien, fremsender AUBO nye varer til udbedring. Såfremt det skønnes, at monteringen af erstatningsvarerne kræver montørassistance, udsender AUBO-forhandleren indenfor rimelig tid efter reklamationen en uddannet montør til at udbedre fejlen.

2-10 år fra leveringsdato
Opstår der produktfejl, der er omfattet af garantien, fremsendes nye varer til kunden. Kunden sørger selv, og betaler selv for udskiftningen. Skulle varen i mellemtiden være udgået af sortiment, leveres i stedet et tilsvarende erstatningsprodukt.

Garantien dækker ikke
Almindelig slidtage, skæremærker, ridser, slagmærker o.l. samt varer, der har været  forkert opbevaret, forkert monteret, misbrugt, konstruktivt ændret eller rengjort med rengøringsmidler uegnet til rengøring af pladebaserede møbler. Garantien dækker ikke følgeskader, eks. varmeskader fra installerede hvidevarer eller fugtskader uanset årsagen.

For varer, der ikke er købt og leveret af AUBO, henvises til den sælgende AUBO-forhandler, idet disse varer ikke er omfattet af den af AUBO udstedte garanti.


Købelovens reklamationsret
I op til 2 år fra leveringen af et varekøb, kan forbrugeren ifølge Købeloven reklamere til forhandleren, hvis en vare går i stykker. Hvis varen havde en fejl, da den blev leveret, har man ret til at få varen byttet til en ny eller få den leverede vare repareret. (udarbejdet på grundlag af Kilde: Forbrugerrådet).

Garanti
Garanti er en service, der ligger i Købeloven. Som oftest er det et løfte, hvor den der giver garantien, står inde for at den leverede vare holder mindst i garantiperioden. Ved garanti, er det garantigiveren, der har bevisbyrden for at en fejl ikke skulle være omfattet af garantien. Dvs. at hvis garantigiver ikke mener, at den reklamerede fejl er omfattet af garantiforpligtelsen, skal garantigiver bevise at årsagen ikke skyldes en fejl i produktet, samt angive sandsynlig årsag til fejlens opståen! (Udarbejdet på grundlag af Kilde: Forbrugerrådet og forbrug.dk).Ovenstående er gældende for leverancer, der er købt og faktureret fra 1/1-2013. For produkter købt før 1/1-2013 henvises til tidligere gældende garanti-bestemmelser for AUBO.

 

AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen (KAF)

 

 

Hvorfor købe AUBO


Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer, men der er faktisk mange flere gode grunde

Se mere her

AUBO er medlem af KAF


Hos AUBO ønsker vi, at du skal være tryg, når du handler hos os. Derfor er vi medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF), der er et ankenævn godkendt af Forbrugerstyrelsen

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten