Køkkenmøbler


Et køkken er mere end blot skuffer, skabe og lækre bordplader. Til ethvert køkken hører sig møbler til, så folk kan opholde sig i køkkenet – både for at spise sammen, men også for at være sammen i hyggelig familiær samvær.
 

Barstole fra AUBO Køkken & Bad

Rigtig mange danske familier vælger i dag at indrette sig med barstole i køkkenet. Ikke nødvendigvis med en barløsning, men i stedet bruges ofte blot at forlænge køkkenbordpladen, hvor de lidt lavere barstole passer perfekt ind under. Sådan laves mange køkken øer med tilhørende siddepladser, hvor børnene kan sidde og lave lektier, mens du kokkererer bag kogepladen. Det er en ny måde at være sammen på, hvor man er tæt og til rådighed for hinanden uden nødvendigvis at lave det samme. I det hele taget er det netop hvad køkkenrummet er god til – nemlig at samle folk, også selv om alle har fokus forskellige steder.

Skal man have gæster, er det også hyggeligt, at kunne invitere dem med i køkkenet, så de kan sidde med et glas vin, mens man selv lige får skåret kødet og anrettet de sidste grøntsager. Det kan faktisk være ganske hyggeligt, og samtidig bryde den formelle tone lidt, at man som gæst bliver inviteret med i køkkenet, hvor det hele dufter af god mad og god stemning.
 

Borde og stole til køkkenet

I dag hvor man i høj grad er gået væk fra den gamle måde at indrette på, hvor køkkenet lagde isoleret for sig selv, og kun var hjemsted for den travle husmor, var der ikke plads til at tænke det store møbelsortiment ind i køkkenrummet. Det har dog i den grad ændret sig, og køkkenet i dag er oftest et køkkenalrum, hvor køkken og spisestue går i ét, og derfor også har brug for og plads til et møblement, så der kan spises, hygges og snakkes i det hyggelige køkken.

AUBO har et flot udvalg af både borde og stole, som du kan vælge i.

Vi har et rigtig godt samarbejde med møbelvirksomheden Canett Furniture, og har derigennem mulighed for at sælge lækre møbler til køkkenet, så du kan købe alt på ét sted, i stedet for at du skal hele byen rundt, når du handler nyt køkken.


Plankeborde/Spiseborde

Noget af det Canett Furniture virkelig får ros for, er deres lækre plankeborde. Ikke alene er disse plankeborde ualmindeligt skønne i designet, men de er også i et fornuftigt prisleje i forhold til kvaliteten. Og plankeborde er jo netop, hvad alle drømmer om for tiden. Noget råt og rustikt der kan give lidt modspil til de meget minimalistiske køkkener, eller alternativt være prikken over iét i et hyggeligt landkøkken. Plankeborde kan nemlig tilføre en stemning, der ellers er svær at købe for penge. En nordisk stemning af naturen, der flytter ind.
Plankebordene kan fås i flere længder, så de passer til stort set alle rum.


Stole

Fra Canett Furniture forhandler AUBO også et stort udvalg af stole i mange forskellige stilarter. Alt fra spisestole med og uden armlæn, og i forskellige farver og designs.

 

 

 

Kig ind til nærmeste forhandler


Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler, og find yderligere inspiration til køkkenmøbler. Det er altid en fordel at få lov til at både se og røre, inden man bestemmer sig for, hvilke løsninger der kan bruges, og hvilke der ikke kan. Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig, både hvis du kigger på helt nyt køkken, eller måske blot er på udkig efter et nyt bord eller nye spisestole til dit køkken.

Vil du gerne være sikker på, at vi har sat god tid af til dig, når du kommer i butikken, så book et møde her, og vi sætter vores aftale i kalenderen, så du kan få den bedste rådgivning, når du kommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

AUBO får 5 stjerner (ud af 5) på Trustpilot - Læs anmeldelserne her

 

 


Cana Buttenschøn

"Arghmen, jeg kan næsten ikke få hænderne ned over, hvor lækkert jeg synes det er".
 


Ørjan Johannessen

Den norske stjernekoks Trend Yellowstone køkken fra AUBO er unikt.
 


Ina & Martin

”Det hele gled bare lidt bedre. Tingene virkede mere solide end andre steder.”
 


Farshad Kholghi

Farshad Kholghis Black Oak køkken fra AUBO er helt enestående.
 


Anna & John

"Vigtigst for os var, at vi kunne få det helt rigtige. Sådan et køkken har man jo i mange år."


Therese & Carl Erik

Instagram: 
#nytkøkken #AUBO #fornøjet
 


Hanne & Bjørn

”Vores badeværelse ser skidegodt ud, og så er der ro til øjet."
 


Camilla & Michael

”Mens renoveringen stod på, stak vi af til Østen og lod AUBO stå for kontakten med håndværkerne."


Petter & Harald

”Vi valgte bevidst et enkelt design, der harmonerer med huset. Alt står nu præcis, som vi havde tænkt og håbet.”

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten