Køkkenbordplader i massivtræ


I mange år var det hvide, sterile køkken en stor sællert, men man ser i stigende grad en bevægelse mod det mere rustikke køkken med personlighed og varme. Naturen bliver med andre ord inviteret indenfor. Til dette formål er en køkkenbordplade i træ et populært valg, og træsorternes forskellige udtryk giver muligheder for at differentiere sit køkken alt efter personlig stil. En bordplade i træ kan både være stilren, men man kan eksempelvis også få bordplader med huller og knaster eller med gråligt olie, så det ligner et materiale, der har ligget på stranden i årevis.


Fordele:
Med en køkkenbordplade i træ får man en helt særlig varme og karakter i sit køkken. Mulighederne er mange, qua de mange træsorter der findes - eksempelvis kan en træsort som eg fås i mange forskellige farver. Også pladens tykkelse varierer alt afhængig af, hvor rustikt et udtryk man ønsker sig. Vælger man en køkkenbordplade i træ, kan det blive et livslangt bekendtskab. Selvfølgelig kan den blive udsat for ridser, pletter og andet slitage, men en simpel slibning kan få bordpladen til at fremstå som ny igen.


Ulemper:
En træbordplade er langtidsholdbar, men når det så er sagt, er det et af de materialer, der kræver mest vedligeholdelse. Det er dog en form for vedligeholdelse, som selv den mest uhandy type kan mestre. Bordpladen skal have olie et par gange om året. Man smører olie på, lader det sidde i 10 minutter, og tørrer det efterfølgende af. Så er det klaret. Prisen kan også være afgørende for, om man vælger en bordplade i træ, men det afhænger rigtig meget af træsorten. Overordnet set er en træbordplade dobbelt eller tre gange så dyr som eksempelvis en bordplade i laminat.


Prisniveau: 3 (ud af 5)
 

AUBO tilbyder massivtræ i følgende varianter:
Horn Bordplader A/S
DFI Geisler

Miljømærket giver en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. Miljømærket indbefatter, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler, hvor du kan se udvalget og høre mere om mulighederne.

 

 

Vestjysk og familieejet


Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk, familieejet virksomhed.

Se mere her

Hvorfor købe AUBO


Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer, men der er faktisk mange flere gode grunde

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten