AUBO køkkenlåger 


At vælge låger til sit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe er næsten den vigtigste opgave, da lågerne er en central del af dit nye miljø, og i den grad har betydning for den fremtoning, du ønsker.

AUBO har sammensat et udvalg af køkkenlåger, der spænder vidt.
Vi tilbyder glatte køkkenlåger, grebsfri køkkenlåger samt køkkenlåger med fyldning - alle i forskellige materialer, farver og stilarter.

Lågerne kan via valget af greb gives endnu mere personlighed og karakter. 

Se AUBOs udvalg af låger

Få inspiration til valg af køkkenlåger


Hvilket materiale er vores køkkenlåger er lavet i:
 

  1. Finérlåger
  2. Folielåger
  3. Laminatlåger
  4. Malede låger
  5. Melaminlåger
  6. Microlaminatlåger

 

Finérlåger:
Finér er tynde skiver træ som er skåret af massiv træ. Finér bliver brugt til at beklæde andre træplader f.eks. en anden massiv træsort eller spånplader.

Almindelig rengøring foretages med en ren klud og lunkent vand gerne med lidt opvaskemiddel tilsat. Der skal altid rengøres i finérens fiberretning på finérede låger. Eftertørring af låger og greb, skal ske med en ren klud i microfiber.


Folielåger:
Låger, belagt med folie, har en utrolig modstandsdygtig overflade.

Daglig rengøring foretages med en klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat lidt opvaskemiddel. Der må ikke bruges sæbespåner eller brun sæbe på folielåger. Der må ligeledes ikke bruges opløsningsmidler til rengøring af folielåger.
Eftertørring af låger og greb skal ske med en ren klud i microfiber. Fedtede fingre på lågerne kan fjernes med glasrens, efterfulgt af rengøring med klud opvredet i lunkent vand tilsat lidt opvaskemiddel. Til sidst aftørres med tør, ren klud i microfiber.
 

Laminatlåger:
Laminat består af flere lag sammenpresset papir, med et lag af melamin øverst fungerende som beskyttelse. Laminat er meget slidstærkt, og kræver ikke den helt store vedligeholdelse.

Til daglig rengøring anbefales varmt vand med opvaskemiddel og almindelig klud. Ved pletter vaskes efter med rent vand, og tørres efter med tør, ren klud. Ved grundig rengøring anvendes laminatrens eller Øko Clean, som kan købes hos en AUBO forhandler. Instruktioner, blandingsforhold og sikkerhedsanvisninger følger med produktet. Der må ikke bruges opløsningsmidler, sæbespåner eller brun sæbe til rengøring af laminaten. Ved brug af laminatrens/Økoclean anbefales en hvid melaminsvamp, da denne ikke kan lave ridser.

Eventuelle ridser kan laves/repareres med ColorFill, som kan købes hos en AUBO forhandler. Instruktioner og sikkerhedsanvisninger følger med produktet.

Læs om de revolutionerende egenskaber ved de nye Fenix laminater her


Malede låger:
Malede låger findes i UV lakerede og lakering med 2 komponent polyuretanlak. UV lak påføres med valse, og afhærdes øjeblikkeligt. Polyuretanlak påføres med sprøjte, og har en hærdetid, hvor emnerne ligger stille i tørrezone. Her kan
emnerne poleres op i farve og glans.

Almindelig rengøring foretages med en ren klud og lunkent vand gerne tilsat lidt opvaskemiddel. Der må ikke bruges sæbespåner eller brun sæbe på de malede låger. Der må ej heller bruges opløsningsmidler til rengøring af malede eller lakerede låger. Eftertørring af lågerne skal ske med en ren klud i microfiber.

Høj-kvalitets lak opnår fuld stabilitet efter fuldstændig hærdning. Undgå derfor, indenfor de første 4 uger, at lågerne får kontakt med vand, alkohol, materialer der kan give ridser, etc.. I denne periode skal den lakerede overflade kun støves af med en blød fnugfri klud. Gnid ej heller på overfladen; dette vil gøre matte lakker skinnende, og samtidig er lakken statisk ladet, hvilket tiltrækker endnu mere støv. Efter omkring 4 uger, kan almindelig overfladerengøring udføres med en fugtig klud.


Melaminlåger:
Melamin er en hærdeplast, der ofte anvendes til køkkenudstyr. Det besidder gode mekaniske egenskaber såsom hård overflade og god kemikaliebestandighed. Melaminbelagte låger har en glat og slidstærk overflade.

Daglig rengøring foretages med en klud opvredet i lunkent vand tilsat lidt opvaskemiddel. Brug aldrig sæbespåner eller brun sæbe, da dette kan ridse og efterlade en fedtet overflade.
 

Microlaminatlåger:
Microlaminat er en melaminfilm, der pålægges en spånplade.

Daglig rengøring foretages med en klud opvredet i lunkent vand tilsat lidt opvaskemiddel. Brug aldrig sæbespåner eller brun sæbe, da dette kan ridse og efterlade en fedtet overflade.

 

 

Vestjysk og familieejet


Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk, familieejet virksomhed.

Se mere her

Hvorfor købe AUBO


Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer, men der er faktisk mange flere gode grunde

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten