Bordplader til badeværelset


Når det kommer til at vælge bordplade til dit badeværelse, er der mange muligheder. Oftest vælger man en støbt bordplade, hvor vasken er støbt i, - en såkaldt vaskbordplade. Andre muligheder findes dog også - eksempelvis kan nævnes en bro i massivtræ, hvorpå man monterer en porcelænsvask, eller en bordplade i glas med påmonteret vaskebowle.

Hos AUBO tilbyder vi specialproducerede vaskbordplader i følgende forskellige materialer:

Glas
Glasvaske er nemme at vedligeholde, og overfladen er modstandsdygtig overfor almindelige kemikalier. Glasvaske lakeres på bagsiden i den ønskede farve og er fremstillet i en særlig krystalklar glas, der er mere neutral end den almindelig Floatglas. Glasvaske tåler afkalkningsmiddel, mild skurerpulver mm. Samtidig er produktet massivt, og tager ikke imod farve. Glasvaske er 10 mm i tykkelsen og fås i farverne hvid, bronze, grå, sølv og turkis.

Granit 
Det granit vi bruger til vaskbordplader består af 85% ægte, knust granit iblandet et stærkt kunststof. Denne kombination giver en smuk, naturtro og slidstærk overflade, der er både rengøringsvenlig samt kemikalieresistent. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret, og samtidig fåes granit i flere farver og tykkelser.

Granulon
Granulon består af en blanding af et stærkt kunststof og naturlige mineraler, som er både slidstærkt og kemikalieresistent. Granulon er nem at holde. Overfladen fåes både som mat- og højglanspoleret. Granulon fåes i flere farver og tykkelser.

Graphalit
Graphalit  er lavet af et mix af naturlige mineraler og kunststoffer. Graphalit er kemikalieresistent og nem at vedligeholde, i og med det har en stærk overflade. Graphalit findes i flere farver og tykkelser, og produceres samtidig i følgende 2 andre udgaver "Graphalit med glas" samt "Graphalit med quarts".

Grasolit
Grasolit er et støbt materiale, særdeles modstandsdygtigt overfor ridser. Grasolit er lavet af et mix af naturlige mineraler og kunststoffer. Overfladen er både rengøringsvenlig og kemikalieresistent. Grasolit findes i flere farver og tykkelser.

Keramik
Et nyt materiale, når vi taler om vaskbordplader til badeværelset er keramik. Keramik har den samme flotte struktur som den naturlige granit. Keramik er dog modsat granitten lukket i overfladen, og dermed stærkere og samtidig utrolig svær at misfarve. Keramik tåler stort set alle former for rengøringsmidler og fås i flere farver.

Marmor
Vaskbordplader i marmor består af 80% knust marmor samt 20% stærk kunststof. Marmor vaskbordpladen fåes med højglanspoleret, porefri sanitetscoat eller mat overflade. Materialet er nemt at rengøre, og findes i flere farver og tykkelser.

Pearl
Pearl er et massivt og helstøbt materiale, bestående af naturens egne kunstværker af perlemors besatte muslingeskaller. Dette kombineret med naturlige mineraler og stærkt kunststof, giver en funklende overflade. Pearl tåler ikke syre/kalkfjerner, men kan slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer.

Rector
Rector er et støbt, solid surface materiale med en smuk silkemat overflade, som er homogen og umulig for bakterier at leve på. Rector er let at rengøre, er kemikalieresistent, og materialet giver mulighed for næsten usynlige samlinger. Rector findes i flere farver og tykkelser.

Terrazzo
Et populært materiale til vaskbordplader er terrazzo. Terrazzo er et støbt materiale bestående af 85% marmorskærver iblandet et stærkt kunststof. Denne blanding har en brudstyrke der er dobbelt så stærk som beton. Terrazzo tåler ikke syre/ kalkfjerner, men da det er et massivt materiale, kan det slibes i overfladen. Terrazzo er nem at holde og rengøre, og findes i flere farver og tykkelser.


Find farvemuligheder hos vores 2 leverandører af vaskbordplader til badeværelset:
Kuma
Marbré
 

Se også:
Lækkert tilbehør til badeværelset
Spejle til badeværelset


Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler, hvor du kan se udvalget og høre mere om mulighederne.

 

 

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten