Ni gode grunde til at købe AUBO


Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer for det støt stigende antal kunder, der vælger at lade AUBO opfylde drømmen om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe. Men der er faktisk langt flere gode grund til at vælge AUBO. Her finder du nogle af dem.
 

  1. Sikkerhed & jysk stabilitet
  2. Køkken & Bad i alle prisklasser
  3. Tårnhøje krav til kvaliteten
  4. Gratis opmåling på vores ansvar
  5. Gratis 3D tegning af din bestilling
  6. Helt styr på håndværkerne
  7. Alt leveret hjemme hos dig
  8. Til den aftalte tid selvfølgelig
  9. Forhandlere i hele norden

 

1: Sikkerhed & jysk stabilitet
Gennem tre årtier har vi sat alt ind på at skabe de bedste oplevelser for vores kunder. Som ægte vestjyder kæmper vi indædt - og gerne i modvind - for vores værdier. Vi sælger ikke ud. Det er ingenlunde tilfældigt, at AUBO i dag er en af de sidste køkkenvirksomheder i Danmark, der stadig er 100% dansk privatejet.

 

2: Køkken & Bad i alle prisklasser
AUBO leverer køkken, badeværelse, bryggers og garderobe i alle prisklasser, og med vores store udvalg af elementer opfylder vi stort set alle drømme. Fra store luksus-løsninger, der binder hele huset sammen, til små prisbevidste forbedringer. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig.

 

3: Tårnhøje krav til kvaliteten
For os er det en æressag at kunne stå inde for alt, hvad der kommer fra AUBO.  Vi samarbejder konsekvent med de bedste vesteuropæiske producenter af skabs- og skuffeindretning, låger, greb, bordplader, vaske, korpus, hvidevarer mv.

 

4: Gratis opmåling på vores ansvar
Kontakt din nærmeste AUBO forhandler for en gratis opmåling af de rum, du har planer om at indrette smartere og mere tidssvarende. På denne måde undgår du selv at stå med ansvaret for evt. ukorrekte mål og deraf følgende bøvl og dyre fejl.

 

5: Gratis 3D tegning/fremvisning i virtual reality
For at få præcis den løsning, du drømmer om, skal du kunne se det hele for dig. Hvad har du været glad for i dit tidligere køkken, og hvilke krav og ønsker vil du gerne have opfyldt? Sammen med din lokale AUBO forhandler tegner I jer frem i 3D, så du ved præcis, hvordan din bestilling ser ud. Som noget nyt kan du også se det hele for dig i virtual reality.

 

6: Helt styr på håndværkerne
Rigtig mange ting skal koordineres og styres, når et køkken renoveres. Tag en snak med din lokale AUBO forhandler om mulig hjælp til at håndplukke de bedst egnede håndværkere, og styring af processen, så alle bliver booket til det rigtige job på det rigtige tidspunkt.

 

7: Alt leveret hjemme hos dig ...
Et professionelt overblik er guld værd, når der skal ske fornyelser i din bolig. Masser af ting kan gå skævt, men vi hjælper dig hele vejen. Lige fra første besøg til den sidste tilpasning. Når du har bestilt dit AUBO køkken, leverer lastbilen det hele samlet ved din fortovskant.

 

8: ... til den aftalte tid selvfølgelig
Hos AUBO er vi kendte for at levere komplet til tiden. Vi er lagerførende med størstedelen af vores sortiment, og sker der så alligevel en fejl, sætter vi en ære i at få fejlen udbedret. Pronto!

 

9: Forhandlere i hele Norden
Uanset hvor du bor, er der stort set altid en AUBO forhandler nær dig. Find den nærmeste via vores hjemmeside, og kig ind eller book et møde online. Vores håb er, at du er kunde, når du træder ind i butikken og ambassadør, når du går igen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Vestjysk og familieejet


Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk, familieejet virksomhed.

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

BEMÆRK: AUBO holder ferielukket i uge 30+31, hvorfor du her skal kontakte din lokale AUBO forhandler direkte.

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.