Få hjælp til at vælge rigtigt

Få hjælp til at vælge rigtigt


Selv for de mest privilegerede er det, at få nyt køkken, noget ganske særligt. Sjovt og spændende, men også lidt nervepirrende. I løbet af få uger skal man træffe en bunke beslutninger, der kommer til at påvirke  hverdagen mange år ud i fremtiden.  

Som kunde hos AUBO får du gratis rådgivning fra A-Å af erfarne og dedikerede fagfolk, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.
 

  1. Omsæt drømme til virkelighed
  2. Søg information & inspiration
  3. Hvor stort er dit budget?
  4. Kig ind til din lokale forhandler
  5. Få lavet opmåling & tilbud
  6. Få styr på de sidste detaljer
     

1: Omsæt drømme til virkelighed
Uanset om du skal bygge nyt hus, eller ønsker at renovere et eksisterende køkken, bad, bryggers eller garderobe, er det afgørende at få styr på, hvilke detaljer der er, og vil være guddommelige for netop dig. Hvad fungerer godt, dér, hvor du bor nu?  Hvad drømmer du om? Hvad inspirerer dig? Hvad kan du godt blive lidt misundelig over? Ud med antennerne og bid mærke i, hvad du kan lide. Jo mere du skriver ned, og prioriterer, des tættere kommer du på at få alle dine drømme opfyldt.
 

2: Søg information & inspiration
Kataloger og hjemmesider er en helt uvurderlig kilde til inspiration, når du skal vælge køkken for de næste ti eller tyve år. Billeder fortæller mere end tusind ord, så slæb endelig en masse fotos med, når du skal forklare din lokale forhandler, hvilken stil og hvilke detaljer, du er ude efter. Vi bliver ikke fornærmede, hvis du kommer med materiale fra andre udbydere. Tværtimod. Som regel har vi også det, du er ude efter. Husk i den forbindelse, at vores katalog kun viser en brøkdel af de utallige kombinationsmuligheder, der findes i AUBOs sortiment.
 

3: Hvor stort er dit budget?
Nogle kunder synes, det er frækt, når vi som noget af det første spørger, hvor meget de cirka budgetterer med at bruge på deres nye køkken. Men vi gør det for at yde den bedst mulige service. Prisen er et vigtigt parameter for, hvilken løsning, der er den helt rigtige for dig. Og AUBOs sortiment rummer efterhånden så mange muligheder, at de fleste er taknemmelige for at få udelukket nogle og skabt lidt bedre overblik. Når du handler med AUBO kan du altid regne med, at kvaliteten er i top. Men både indenfor design, detaljer og ekstraudstyr kan vi tilføre forskellige grader af luksus. Hvis vi begynder i den ende af skalaen, der passer til jeres budget, slipper vi for en masse frustration og forvirring. Derfor.
 

4: Kig ind til din lokale forhandler
Der er mange gode grunde til at besøge din lokale AUBO forhandler flere gange undervejs i processen. I drømmefasen kan du ose ubegrænset i udstillingen - opleve design og tilbehør, og få lov til at røre. Opdage nye features. Få afklaret spørgsmål.
Du er altid velkommen til at dele dine idéer og drømme med personalet. Når beslutningerne skal tages, er der uvurderlig rådgivning og hjælp at hente hos de erfarne fagfolk i butikken. Og i udstillingen kan du lige smutte ind og forsikre dig om, at du har valgt rigtigt.
 

5: Få lavet opmåling og tilbud
I samspil med din lokale AUBO forhandler kan du på et tidspunkt begynde at tegne de første skitser. AUBOs konsulent kommer hjem til dig og måler op. Dermed kan du sove roligt - i sikker forvisning om at der ikke senere opstår dyre katastrofer som følge af forkert opmåling. På baggrund af mål og skitser udarbejdes et tilbud med tilhørende 3D tegninger af dit nye køkken, bad, bryggers og/eller garderobe. Som noget nyt tilbyder vi også en virtuel gåtur i dit nye køkken. Dermed bliver det også lettere at se, om noget med fordel kan ændres. Inden det er for sent.
 

6: Få styr på de sidste detaljer
Efterhånden falder alle detaljer på plads. Nu skal der styr på aftalerne. Hvornår kan køkkenet leveres? Og hvad skal der evt. hyres håndværkere til? Skal gulvet skiftes/mure rives ned eller vinduer flyttes, før køkkenet kan sættes op? Når du køber køkken hos AUBO holder vi dig i hånden gennem hele forløbet. Vel at mærke; hvis du ønsker det.Læs om "den røde tråd" hos AUBO


 

Vestjysk og familieejet


Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk, familieejet virksomhed.

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

BEMÆRK: AUBO holder ferielukket i uge 30+31, hvorfor du her skal kontakte din lokale AUBO forhandler direkte.

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.