Køkkenkøb med "rød tråd"


Når du vælger at handle køkken hos AUBO, vælger du samtidig tryghed, fleksibilitet og den helt rigtige løsning.

Et køkkenkøb hos AUBO forløber sådan her: 

  1. Dialog & rådgivning
  2. Indretningsforslag
  3. Forslag & præsentation
  4. Ordre & tidsplan
  5. Levering
  6. Montering
  7. Garanti
  8. Din mening

 

1: Dialog & rådgivning
Sammen finder vi den helt rigtige løsning

Med udgangspunkt i dine behov, ønsker og krav, hjælper vi dig med at realisere dit drømmekøkken. Vi lytter og sparrer med dig, så vi sammen finder den optimale løsning for dig og din familie. Et køkkenkøb er en stor beslutning, og vi rådgiver dig, så du kommer sikkert igennem hele processen fra indretningsfasen til montering af det færdige køkken.

Økonomi og finansiering er vigtige områder i ethvert køkkenkøb, og derfor vil din køkkenkonsulent spørge ind til jeres budget, forventninger og eventuelle ønsker til finansiering.

 

2: Indretningsforslag
Fleksibilitet når mulighederne er mange

Vores veluddannede køkkenkonsulenter sikrer, at du altid møder faglig ekspertise indenfor AUBO’s produktprogram. Vi kommer naturligvis altid gerne ud til dig, og tager de nødvendige mål, og gennemgår projektet. Sammen med køkkenkonsulenten får du klarlagt de funktionelle behov dit køkken skal opfylde samt den køkkenstil, der matcher dine ønsker bedst muligt. 

Du får inspiration og overblik over de utallige muligheder AUBO’s produktprogram giver dig.

 

3: Forslag & præsentation
Den optimale løsning giver tryghed

Et nyt køkken er en vigtig beslutning og en langsigtet investering for familien. Derfor udarbejder AUBO’s køkkenkonsulent det optimale løsningsforslag på baggrund af dine ønsker og krav - også set i forhold til budgetrammen for dit nye køkken. Du får præsenteret en farvetegning over køkkenet set fra alle vinkler samt gennemgået dit tilbud på køkkenet, så du er helt sikker på at få den løsning, du ønsker. 

 

4: Ordre & tidsplan
Fra ordre til drømmekøkken

Når du er helt tryg og tilfreds med løsningen, udarbejder din køkkenkonsulent de endelige tegninger og ordrebekræftelse. I finder sammen den ønskede leveringsdag, og køkkenet sættes nu i produktion på fabrikken.

Din AUBO butik er ansvarlig for hele processen fra start til slut, og styrer hele leverancen for dig.

 

5: Levering
Rette tid og sted - ganske enkelt

I forbindelse med ordreafgivelse aftalte du en leveringsuge og leveringsdag med din køkkenkonsulent. Før levering bliver du kontaktet af AUBO’s logistikafdeling, der oplyser cirka leveringstidspunkt.

På selve leveringsdagen modtager du et opkald fra vores chauffør - cirka en time før levering - så du kan nå at være hjemme og klar til modtagelse. 

Har du bestilt indbæring er det vigtigt, at du har etableret plads til køkken-elementerne og tilbehøret. Endvidere skal du tænke på, at skåne eksisterende indbo og inventar - læg f.eks. pap eller afdækning på gulvet i entré og andre steder, hvor elementerne skal sættes.

 

6: Montering
Vil du eller skal vi?

Vores montører har den erfaring og den ekspertise, der gør at køkkenet monteres efter de rigtige forskrifter, og du er sikret at alt fungerer optimalt efter hensigten.

Har du valgt selv at montere dit nye køkken, finder du en udførlig vejledning hertil på vores hjemmeside. Der medfølger også en udførlig monteringsvejledning sammen med elementerne.

Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte din AUBO butik for råd og vejledning. 

 

7: Garanti
Det handler om tryghed ved købet

På bevægelige dele som skinner, skuffesider, hængsler og udtræk yder AUBO 25 års garanti. AUBO yder 10 års garanti på køkken, bad, bryggers og garderobe-skabe. På øvrige produkter yder AUBO 2 års reklamationsret jf. Købeloven.

AUBO er medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF).

Forhåbentligt lever alt i forbindelse med dit køkkenkøb op til dine forventninger. Er der blot det mindste, du ikke er helt tilfreds med, bedes du snarligst kontakte din AUBO butik, så vi kan få løst problemet. 

Har du spørgsmål om brug eller vedligehold af dit nye køkken, bedes du kontakte din AUBO butik, så du får den fulde oplevelse af dit nye køkken.

Vores garantier gælder for produkter købt efter 01-01-2015.

 

8: Din mening er vigtig
Din tilfredshed er vores succeskriterie

I AUBO arbejder vi kontinuerligt på at blive endnu bedre. Derfor vil vi gerne bede dig om, at give os en tilbagemelding på dit køkkenkøb. Du modtager cirka 14 dage efter levering et mindre spørgeskema på mail, hvor vi meget gerne vil høre din mening. 


Tag et kig i vores folder "Den røde tråd"


Sammen realiserer vi din drøm!

 

 

Hvorfor købe AUBO


Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer, men der er faktisk mange flere gode grunde

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten