Cookies


Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

AUBO Production A/S
Vævervej 19-23
7490 Aulum
Telefon: +45 97473500

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Denne hjemmeside benytter følgende cookies:

Funktionalitet

Dynamicweb

Dynamicweb.SessionVisitor, ASP.NET_SessionId - Slettes når browseren lukkes

Disse cookies bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

Pinterest

_pinterest_cm – 1 år

Bruges af Pinterest til at spore brugen af indlejrede services.

Matomo (Piwik)

_pk_id# - 2 år

Denne cookie indsamler anonym statistik over brugernes besøg på hjemmesiden, såsom antal af besøg, gennemsnitstid brugt på siden og hvilke sider brugeren har besøgt.

_pk_ses# - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at spore sideforespørgsler fra den besøgende under sessionen.

 

Statistik

Google Analytics

_ga - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

 

Marketing

Google AdWords

IDE – 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger.¨

Test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

 

Bing Ads

MUID – 1 år

Anvendes af Bing som et unikt ID til en bruger. Denne Cookie muliggør tracking af brugeren ved at synkronisere ID'et på tværs af domæner.

MUIDB – 1 år

Identificerer, hvilke browsere der besøger Microsoft-sider. Denne cookie bruges til reklame, sideanalyse og andre driftsformål.

_uetsid – Slettes når browseren lukkes

Denne cookie sættes af Bing. Formål er at spore konverteringer på tværs af hjemmesiden.

 

Facebook

Fr – 118 dage

Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning.

Disse cookies bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

 

Linkedin Ads

BizoID, BizoData, BizoUserMatchHistory – 6 måneder
LinkedIn-cookies oprettes, når du har været på LinkedIn og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for LinkedIn at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Disse cookies bliver brugt til at målrette annoncer på LinkedIn.

lidc – 1 dag
Bruges til routing. Bruges til at spore brugen af indlejrede services.

Bcookie, bscookie – 2 år
Browseerid-cookie. Bruges til at spore brugen af indlejrede services.

lang – Slettes når browseren lukkes
Gemmer det sprog brugeren har valgt.

 

YouTube

YSC - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie oprettes af YouTube-videoservicen på sider med indlejrede YouTube-videoer.

Denne cookie bruges ved embed af youtube videoer.

HSID, LOGIN_INFO, PREF, SAPISID, Visitor_info1_live, GPS, SID, SSID: Disse cookies bliver sat via et indlejret YouTube video. De registrerer anonymt statistisk data på f.eks. hvor mange gange en video er set samt hvilke indstillinger der benyttes til fremvisning. Ingen sensitiv data gemmes medmindre du er logget ind på din Google konto. Er dette tilfældet, så forbindes dine valg med din konto – f.eks. hvis du har trykket ”syntes god om” på en video. Maks levetid 2 år.

 

Sleeknote

SNS – Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

SNC – 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

 

Dynamicweb

Dynamicweb – 1 år

Dennee cookie indeholder et unikt ID samt datoen for brugerens seneste besøg på hjemmesiden. Data anvendes til at genkende brugeren ved tilbagevendende besøg for at personalisere hjemmesidens indhold samt føre statistik.

 

 

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en konkurrence m.v.
 

Kontaktformular

Når du anvender vores kontaktformular afgiver du dit navn, by, telefonnummer og mailadresse. Vi anvender udelukkende dit navn, telefonnummer og e-mail for at kunne kontakte dig. Din adresse bruges til at bestemme hvilken afdeling vi sætter dig i kontakt med. Ved at udfylde formularen accepterer du at blive kontaktet af os. 

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på aubo@aubo.dk , så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Når du benytter kontaktformularen på vores hjemmeside, gemmes dine oplysninger i vores backend og samles i en email og sendes herefter til os via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Der kan ske eventuel opfølgning på forespørgsel og derfor holder vi os rettighederne til at gemme kontaktoplysninger indtil hændelsens omdrejningspunkt er afsluttet. 

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

 

Bestilling af katalog

Når du anvender vores bestillingsformular til katalog, afgiver du dit navn, adresse og mailadresse. Vi anvender udelukkende dit navn, adresse og e-mail for at kunne sende vores katalog til dig.

Ved bestilling af AUBOs katalog accepterer du, at dine oplysninger bliver videregivet til fragtfirmaet Coolrunner, som sørger for distributionen

 

AUBO’s Forhandlerlogin

Når du registrerer dig i vores Forhandlerlogin oplyser du fornavn, efternavn, e-mail og forhandlernavn. Disse oplysninger benyttes udelukkende til at registrere og bekræfte vores forhandlere i vores system.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos AUBO, skal du rette henvendelse på aubo@aubo.dk eller telefon +45 97473500. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Bestil katalog

Få vores 2018 katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

AUBO tilbyder at lave gratis opmåling hjemme hos dig med tilhørende 3D tegninger.

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten