AUBO Køkken & Bad fører an i grøn revolution


Hos AUBO har vi altid kæmpet for miljøet, og den kamp har nu givet håndgribelige resultater. Som det første danske køkkenfirma er vi nu klar til at levere inventar til køkken, bad og garderobe, der lever op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM.


Det har taget tre års hårdt og målrettet arbejde, men nu kan vi hos AUBO endelig dokumentere, at en massiv miljøsatsning har givet pote. Et stort udvalg af vores produkter er således blevet testet og fundet i overensstemmelse med kriterierne i verdens ældste miljø-mærkningsordning BREEAM.


BREEAM er et klassificeringssystem, der målt på forskellige parametre fastslår, i hvor høj grad hele byggerier eller enkelte produkter er bæredygtige. Med anvendelse af AUBOs inventar, kan inventar-delen bidrage til at BREEAM-klassificerede byggeprojekter opnår en bedre score – og dermed en højere certificering, totalt set.


Inden for køkken, bad og garderobe, som er AUBOs kerneområder, fokuseres der på komponenter bestående af træfibre, som skal overholde strenge krav om udledning af bestemte gasarter. Her kan vi nu som den første køkkenproducent herhjemme, bryste os af at kunne dokumentere overholdelse af BREEAM-kriterierne.


Med BREEAM-dokumentationen er vi hos AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

 


 

Se her hvilke AUBO produkter der lever op til Breeam

 
Fakta om BREEAM:


BREEAM er verdens ældste og Europas mest udbredte miljøkoncept omkring indeklima og bæredygtighed.


BREEAM-produkterne fra AUBO er dokumenteret med leverandørerklæringer og specifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe.


BREEAM er ét af de mulige dokumentationsprincipper, der forudsættes hos mange investorer, for dokumentation af bæredygtighed og indeklima.


BREEAM-sortimentet fra AUBO er bredt. Det omfatter et stort udvalg af lågetyper, skabstyper, indretningsløsninger og bordplader.


AUBO er p.t. den eneste producent af køkken-, bad- og garderobeinventar, der er i stand til at levere BREEAM-dokumenterede produkter i industriel skala.


AUBOs BREEAM-sortiment er uden merpris i forhold til gældende vejledende udsalgspris.

 

Hvorfor købe AUBO


Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer, men der er faktisk mange flere gode grunde

Se mere her

Et rart sted at arbejde


AUBO er et super godt sted at udvikle sig menneskeligt og fagligt. Her er plads til forskellighed, og vi er gode til at tage os af hinanden.

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten