3 generationer på lønningslisten

3 generationer på lønningslisten


Barnebarnet ansat som fejedreng.

”På et tidspunkt kunne jeg da godt tænke mig at samle skabe heroppe. Bare for at prøve det også…”

Nok er 14-årige Christian Østergaard tredje generation i familievirksomheden AUBO Production A/S, én af de sidste danskejede leverandører af kvalitetsdesign og indretning til køkken, bad og garderobe. Men vidtløftige karrieredrømme om at arve det hele eller halve kongerige har han ingen af.

Kun sjældent møder Christian Østergaard sin bedstefar, AUBOs grundlægger Jens B. Bertelsen, sin far salg- og marketingdirektør Dan F. Østergaard, sin bedstemor ordrebehandler Grethe Bertelsen eller sin moster marketingskoordinator Marlene Bertelsen, når han hver onsdag eftermiddag møder op i produktionen på Vævervej for at feje gulve, tømme skraldespande og pakke skruer.


Nyder at kunne snakke med om AUBO
”Det er én, der hedder Michael, som sætter mig i gang. Ham har jeg faktisk også kendt altid,” forklarer grundlæggerens barnebarn, der deler jobbet med en skolekammerat.

”Min mor og min moster arbejdede her også, da de gik i skole. Det er lidt en tradition, og har faktisk altid været en drøm for mig,” siger han.

Tidligere har Christian Østergaard tjent lommepenge som hundelufter. Han er glad for dyr, men at arbejde i familievirksomheden er noget særligt, understreger han.

”I min familie snakker alle altid om AUBO. Om overskud, samarbejdspartnere og restordrer. Jeg har efterhånden nået en alder, hvor det er spændende at følge med i den snak. For tiden kan jeg høre, det går rigtig godt,” smiler tredje generation hos AUBO, der allerede har planlagt at opsige sit fritidsjob til sommer, hvor han skal på efterskole.

 

Det er ikke meget, fejedrengen og grundlæggeren ser til hinanden i arbejdstiden. Men her er det lykkedes at fange et billede af ældste og yngste generation i familievirksomheden AUBO i Aulum.

 

Om AUBO


Stort menneskeligt overskud af energi, troværdighed, loyalitet, respekt, fleksibilitet og dansk stædighed har det krævet at etablere og drive familievirksomheden AUBO.

Se mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

BEMÆRK: AUBO holder ferielukket i uge 30+31, hvorfor du her skal kontakte din lokale AUBO forhandler direkte.

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.