Råt er godt og er samtidigt slidstærkt.

På overfladen ligner Yellowstone Eg fra AUBO et stykke nyskåret, børstet egetræ. Et rå, naturtro look med struktur og prægning, der har taget det europæiske kontinent med storm. 

På det skandinaviske marked ventes stor efterspørgsel på denne lysere variant af vores populære, amerikanskinspirerede Gladstone Eg overflade, der også er kendetegnet ved en helt unik slidstyrke. 

Et køkken der holder. Også stilmæssigt. For man bliver aldrig træt at de naturtro, vandrette åretegninger, som populært sagt presses ned i en dobbelt melamin med nyudviklet tysk-østrigsk teknologi. Farveægte er Yellowstone også. Så om 20 år vil farverne se ud stort set som i dag.

Yellowstone Eg er en microlaminatlåge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Gladstone Eg


Trend Farver


Yellowstone Eg Køkken


Lækkert tilbehør til dit køkken


Det forholder sig med greb som med smykker. Dit valg kan blive prikken over i’et, der fremhæver din eller jeres unikke stil. Og der er masser af prikker at vælge imellem. Hvad enten du ønsker lange greb, sorte greb, runde eller firkantede, så har vi en løsning der passer til dig. Eller jer.

Er du mere til det naturlige look, så tag et kig på vores Venezia-serie, hvor en gribeliste erstatter det traditionelle greb, så fronten står helt skarp og ren.

 

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Gladstone Eg Køkken

Gladstone Eg Køkken

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Yellowstone Eg Køkken

Yellowstone Eg Køkken

Andre relevante modeller

Gladstone Eg Køkken

Gladstone Eg Køkken

Råt & solidt med jordforbindelse.

Se mere

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Overlegen topscorer er helt sin egen.

Se mere

Unik Arktis Grå Køkken

Unik Arktis Grå Køkken

Ny AUBO UNIK er tæt på at være et unikum.

Se mere

;