Kridhvidt kan også have kant. Selvfølgelig kan det det.

Værdighedens, klarhedens og lysets fødselshjælper fås nu i det strømlinede White Oak Line design med rene klassiske linjer og tydelige åretegninger, der fortæller om egetræets lange liv i den lyse skov. Alt sammen uden at give køb på det hvide køkkens lysreflekterende og renskurede udtryk.

Du får en masse forærende, når du rammer dit køkken ind i hvidt og klassisk design. Her kan kunst og grønne planter, gæstebuffeter og sjove samleobjekter virkelig komme til deres fulde ret.

Det hvide køkken følger dig hele vejen. Fra singleliv over familielykke og det travle liv med større børn til et velfortjent otium. Enhver livsstil og alt tilbehør passer til det hvide køkken.

Du kan forandre det flere gange om året, hvis du har lyst. Eller bare leve i det. Nyde æstetikken, funktionaliteten og den kompromisløse kvalitet i fulde drag. UHM!

White Oak Line er en finérlåge.
 

 

 


 

Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Oak Line


Farver Trend


Lækker indretning til dit køkken


Skuffer er mere funktionelle end skabe, og derfor meget brugte i nutidens køkkenindretning.

Skuffer sikrer et hurtigt overblik over indholdet, og kan suppleres med lækre detaljer og tilbehør som Orga-Line tallerkenholderen, der kan justeres i størrelsen alt efter hvor store tallerkenerne er. Når bordet skal dækkes, kan holderen bruges til at transportere tallerkenerne i.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Siena Mat Hvid Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Gladstone Eg Køkken

Gladstone Eg Køkken

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Andre relevante modeller

White Oak Line Kjøkken

White Oak Line Kjøkken

Dit nye køkken genopfinder konstant sig selv.

Se mere

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Udviklet af AUBOs dansk-italienske designerteam.

Se mere

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Overlegen topscorer er helt sin egen.

Se mere

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten