Ny AUBO UNIK er tæt på at være et unikum
Vores nye UNIK serie er lidt af et unikum. I alt byder serien på 3 farvemuligheder, og ikke nok med, at disse nye modeller i den grad har udseendet med sig, så har de også en slidstyrke ud over det sædvanlige. Den nye UNIK serie er farvestabil over tid, hvilket også betyder, at man uden problemer kan tilkøbe fronter til sit køkken/bad efter flere år, uden at det vil medføre farvedifferentiering.

Også rengøringen af den nye UNIK serie klares nemt. En fugtig klud kan klare både skidt, snavs og eventuelle fingeraftryk.

Her ses UNIK i Arktis Grå farven. En særdeles populær lys grå farve, som er let at mikse med både andre farver samt lækkert tilbehør. Som prikken over iét ligger UNIK serien endda i den billige ende af prisskalaen, hvilket kun gør den endnu mere attraktiv.

 

Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Unik Hvid


Unik Onyx Grå


Lækker indretning til dit køkken


Skuffer er mere funktionelle end skabe, og derfor meget brugte i nutidens køkkenindretning.

Skuffer sikrer et hurtigt overblik over indholdet, og kan suppleres med lækre detaljer og tilbehør som Orga-Line tallerkenholderen, der kan justeres i størrelsen alt efter hvor store tallerkenerne er. Når bordet skal dækkes, kan holderen bruges til at transportere tallerkenerne i.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Trend Siena Køkken

Trend Siena Køkken

Andre relevante modeller

Melinga Sort Køkken

Melinga Sort Køkken

Et sort køkken helt uden fedtfingre med masser af udstråling og eksklusivitet.

Se mere

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Udviklet af AUBOs dansk-italienske designerteam.

Se mere

Unik Onyx Grå Køkken

Unik Onyx Grå Køkken

Nyt & UNIKT køkken fra AUBO.

Se mere

;