En 2019 nyhed er denne matte, brune farve i vores Trend serie, som bl.a. kan bruges til vores grebsfri model Venezia. Denne jordbundne, naturlige farve kan noget ganske særligt. På rolig og værdig vis skaber den kontraster midt i alt det hvide uden at virke hverken prangende eller unaturlig. Farven i sig selv udgør et så fint design, at farven er oplagt til denne grebsfri udgave, hvor greb ikke forstyrrer det æstetiske udtryk.

Som de fleste af AUBOs øvrige modeller lever også denne model op til kriterierne i verdens ældste miljø-mærkningsordning BREEAM.

Trend Venezia er en malet låge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farver


Lækkert tilbehør til dit køkken


Er du én af de stakler, der hver dag er oppe at slås med film-rullen?
AUBO sælger dispensere til både stanniol og film, så slut med at bokse rundt med emballagen. Dispenserne er nemme at betjene, og så passer de lige ned i skuffen, hvor de eksempelvis kan ligge side om side med bestikindsatsen.

En funktionel detalje, der er med til at gøre hverdagen lidt nemmere.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Andre relevante modeller

Yellowstone Eg Køkken

Yellowstone Eg Køkken

Yellowstone Eg køkkenet er råt, godt & slidstærkt.

Se mere

Trend Siena Køkken

Trend Siena Køkken

Et køkken med kant, som vil høste mange beundrende blikke.

Se mere

Coffee Oak Line Køkken

Coffee Oak Line Køkken

Naturlig årestruktur, der gør fronterne spillevende at kigge på.

Se mere

;