Klassisk moderne - til både hverdag & fest.

Skal der leges med farver, kan man lige så godt gøre det kvalificeret. Som i denne nye variant af Trend Skagerak, der fås i tolv forskellige farver (se fanebladet "Farver"), og her optræder en sort udgave (NCS S-9500-N). Mere elegant bliver det næppe.

Og uanset hvad man vælger at sætte til sådan et køkken, vil det præsentere sig fra sin bedste side.

Lågerne er rammet ind i massivt asketræ med profilerede kanter og malet med polyethyrenlak, der hærdes med UV-stråler. En teknologi, der giver en ekstremt holdbar overflade uden at afgive dampe.

Alt i alt et køkken, gæsterne fint kan falde lidt på halen over, et trendsætterkøkken med identitet. Til dem der kan lide klassikere, og tør lidt mere end blot hvide køkkener.

Trend Skagerak er en malet låge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farver


Lækkert tilbehør til dit køkken


Kom ud af dit hjørneskab. Et dybt hjørneskab er noget der kan tage pusten fra de fleste. Men blandt AUBOs tilbehør finder du bl.a. dette funktionelle Lemán udtræk, som på elegant vis letter adgangen til skabets inderste. Hvad du end vælger at fylde skabet med, holdes det hele på plads og i orden af “anti-skrid” belægningen, så der ikke sker uheld én af de dér dage, hvor du bare har lidt for travlt. 

En ergonomisk og funktionel hjørneløsning.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Venezia Mat Line Køkken

Trend Venezia Mat Line Køkken

Andre relevante modeller

Toscana Hvid Køkken

Toscana Hvid Køkken

Køkken med herskabsynde - danskernes foretrukne fyldingslåge.

Se mere

Skagerak Hvid Køkken

Skagerak Hvid Køkken

Massiv træramme - Rustikt & elegant.

Se mere

Trend Nordic Køkken

Trend Nordic Køkken

Designklassiker med et moderne tvist.

Se mere

;