Tanken om et grønt køkken kan for de fleste virke meget fjern og fremmed. Man skal dog kun kaste ét enkelt blik på dette køkken, som er i AUBOs knækkede grågrønne farve, for straks at sænke paraderne og ganske enkelt forelske sig til op over begge ører. Farven er nemlig både feminin og tidsløs på én og samme tid, og så går den super godt i spænd med den nordiske stil i form af lyse farver og naturmaterialer.

AUBOs grågrønne Trend farve er præcis afdæmpet nok til, at byde op til et livslangt parløb. Her er ingen fare for, at du går farvetræt. Tværtimod! Farven vil tilføre dit hjem en god stilmæssig balance, som du både kan nyde alene eller i venner og families selskab.

Trend Siena er en malet låge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farver


Lækkert tilbehør til dit køkken


Har du overskabe eller topskabe i dit køkken, kan du med fordel få monteret LED-spots i bunden af disse, da dette vil hjælpe med at få skabt en god belysning omkring det travle arbejdsområde ved bordpladen. AUBOs spots har den fordel,at kun en 6 mm kant stikker ud - dvs. at disse spots er stort set usynlige fra almindelig hovedhøjde.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Siena Mat Hvid Køkken

Andre relevante modeller

Yellowstone Eg Køkken

Yellowstone Eg Køkken

Yellowstone Eg køkkenet er råt, godt & slidstærkt.

Se mere

Trend Siena Køkken

Trend Siena Køkken

Et køkken med kant, som vil høste mange beundrende blikke.

Se mere

Coffee Oak Line Køkken

Coffee Oak Line Køkken

Naturlig årestruktur, der gør fronterne spillevende at kigge på.

Se mere

;