Alle vi køkkenglade mennesker er i den grad ved at komme os over vores farveforskrækkelse. Vi har fået mod til at gå ny veje, og tilføre farver til hjemmet, som ikke kun danner neutral baggrund, men derimod signalerer  personlighed og modig smag.

Tag bare denne blå farve, som blot er én af de mange Trend farver. Farven er både skøn og stemningsskabende, og så går den super godt i spænd med de massive egetræsskuffer, som bringer lidt natur og nordisk stil ind i rummet.

Et køkken med kant, som vil høste mange beundrende blikke.

Trend Siena er en malet låge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farver


Lækkert tilbehør til dit køkken


Kom ud af dit hjørneskab. Et dybt hjørneskab er noget der kan tage pusten fra de fleste. Men blandt AUBOs tilbehør finder du bl.a. dette funktionelle Lemán udtræk, som på elegant vis letter adgangen til skabets inderste. Hvad du end vælger at fylde skabet med, holdes det hele på plads og i orden af “anti-skrid” belægningen, så der ikke sker uheld én af de dér dage, hvor du bare har lidt for travlt. 

En ergonomisk og funktionel hjørneløsning.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Venezia Mat Line Køkken

Trend Venezia Mat Line Køkken

Andre relevante modeller

Toscana Hvid Køkken

Toscana Hvid Køkken

Køkken med herskabsynde - danskernes foretrukne fyldingslåge.

Se mere

Skagerak Hvid Køkken

Skagerak Hvid Køkken

Massiv træramme - Rustikt & elegant.

Se mere

Trend Nordic Køkken

Trend Nordic Køkken

Designklassiker med et moderne tvist.

Se mere

;