Let´s go black! Lad dig forføre af Sense Sort.

Et køkken i sort, hvor også hele den bagved liggende scene er sat i den sorte farve, kan umiddelbart lyde som en dyster indretning, men det er dog langt fra tilfældet. Tjek bare køkkenet her, som straks giver én lyst til at slå sig ned og tage en bid af den hyggelige stemning.

At den mørke farve associeres med eksklusivitet er tydeligt, hvilket vores nye ”Fold” greb kun bakker op omkring. Det bedste ved Sense Sort køkkenet er dog ikke kun det smukke design, men derimod lågernes overflader. Stryger du hånden henover, vil du nemlig med det samme mærke følelsen af blød silke, og denne blødhed kombineret med de høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber kan næsten kun være opskriften på det perfekte køkken.

Sense Sort er en melaminlåge.


Vist på billedet:

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

 

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Lækkert tilbehør til dit køkken


Indenfor kategorien “opbevaring” er dette højskab med tandem-udtræk hurtigt blevet et flagskib, alle vil eje. Skabet har via sine 12 hylder plads til en masse køkkengrej og varer, som ved åbning let og elegant bliver serveret for dig.

Slut med at stå på hovedet inde i mørket for at finde noget, der måske er derinde.
Her får du alt frem i lyset på én gang.

 

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Wave Sort Køkken

Wave Sort Køkken

Melinga Sort Køkken

Melinga Sort Køkken

Napoli Fenix Køkken

Napoli Fenix Køkken

Andre relevante modeller

Napoli Festival Køkken

Napoli Festival Køkken

Et køkken med masser af muligheder - vælg imellem flere farver og trækanter.

Se mere

Trend Skagerak Sort Køkken

Trend Skagerak Sort Køkken

Modig stil i flere farver - giv dit køkken personlighed.

Se mere

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Enerens selvbevidste stilsikre valg.

Se mere

;