Det nye sort - blid og romantisk.

Knap så sarte som sort og hvid er de grå nuancer, der længe har domineret billedet på de store køkkenmesser i Sydeuropa. AUBOs "Nordic" fås også i cashmeregrå udgave.

Generelt gælder for alle opstillingerne, vist på denne hjemmeside, at du har meget mere at vælge imellem. I dette tilfælde ikke bare bordplader, tilbehør og elementer, men også farver.

Nordic Grå Cashmere fås, som vist på billedet, også som vitrinelåge med klart glas.

Et køkken der kan opfylde alle dine drømme, og som mesterbokseren Muhammad Ali engang har sagt: "The best way to make your dreams come true, is to wake up".

Nordic Grå Cashmere er en folielåge.Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Nordic HvidLækkert tilbehør til dit køkken


AUBO har flere forskellige skraldespandsløsninger til dit nye køkken.

Denne miljøskraldespand indeholder 2 spande på hver 15 liter. Selve skraldespanden bundmonteres i dit vaskeskab, og hver spand er forsynet med en hank, der gør den nem at løfte op og tømme. Spandende er af plast og nemme at rengøre. Miljøskraldespanden har udtræksfunktion, så den er nem at komme til, mens lugtgenerne er minimale, når der er lukket for spandene.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Polar Hvid Køkken

Polar Hvid Køkken

Toscana Hvid Køkken

Toscana Hvid Køkken

Trend Skagerak Køkken

Trend Skagerak Køkken

Andre relevante modeller

Nordic Hvid Køkken

Nordic Hvid Køkken

Du finder både trend & tradition i Nordic Hvid køkkenet - det bedste fra 2 verdener.

Se mere

Polar Hvid Køkken

Polar Hvid Køkken

Nyt nordisk køkkendesign - tidløst & delikat.

Se mere

Toscana Hvid Køkken

Toscana Hvid Køkken

Køkken med herskabsynde - danskernes foretrukne fyldingslåge.

Se mere

;