Knivskarp kontrast - helt uden fedtfingre.

Sort og hvidt - sværere er det faktisk ikke at ramme tidens trend, spot on. Et sort køkken udstråler eksklusivitet, soliditet og moderne elegance.

Indtil AUBOs Melinga-serie kom på markedet, var der bare et stort og ærgerligt men; sorte køkkener tiltrak nemlig fedtfingre med magisk magnetisme. Man behøvede knap at røre ....

Det problem har AUBO løst med en nyudviklet folie, som Jens selv for få år siden fandt på en køkkenmesse i Italien. En tysk teknologi, der gør lågerne ekstremt smudsafvisende, så de rene, enkle linjer i dette italiensk-danske design altid står knivskarpt. Uden at skulle tørres af med en fugtig klud i tide og utide. Hos AUBO er lågen uden fedtede fingeraftryk det mest konkrete eksempel på en produktudvikling, der ikke kun handler om hvad øjet ser, men også om hvad der fungerer bedst i hverdagen.

Bemærk også, hvordan skuffernes greb kan indgå som et grafisk element i det minimalistiske design.

Melinga Sort er en folielåge.


Vist på billedet:

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

 

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Melinga Sort helt tæt på


Melinga Sort Køkken


Lækkert tilbehør til dit køkken


Kanterne på køkkenets korpus er udsatte for slag og stød, når låger og skuffer åbnes og lukkes - typisk mange gange hver dag. Som en ekstra feature, kan du vælge at få lavet en ekstra 2 mm farvet korpuskantning på dit nye køkken. Kantningen gør dit køkken mere robust overfor dagligdagens slid og brug, og giver samtidig køkkenet et mere eksklusivt look.

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Wave Sort Køkken

Wave Sort Køkken

Melinga Sort Køkken

Melinga Sort Køkken

Napoli Fenix Køkken

Napoli Fenix Køkken

Andre relevante modeller

Napoli Festival Køkken

Napoli Festival Køkken

Et køkken med masser af muligheder - vælg imellem flere farver og trækanter.

Se mere

Trend Skagerak Sort Køkken

Trend Skagerak Sort Køkken

Klassisk & moderne køkken til både hverdag & fest.

Se mere

Trend Skagerak Sort Køkken

Trend Skagerak Sort Køkken

Modig stil i flere farver - giv dit køkken personlighed.

Se mere

;