Egetræets cafe-latte nuancer spiller eminent sammen med stilsikre klassikere som stål, natursten og samtlige nordiske variationer af hvidt.

Denne overlegne topscorer får faktisk det bedste frem i snart sagt alle materialer, og er samtidig helt sin egen. Og det er disse fortrin, der tages til nye højder i det naturfarvede Latte Oak Line design.

En særlig teknologi udviklet af AUBOs dansk-italienske designerteam har gjort det muligt at bevare det friskfældede egetræs attraktive farvespil.

Efter både ti og tyve år ser fronterne og træets åretegninger stadig ud som nyskårne. Egen er ellers lidt af en drillepind. Tilbøjelig til at ændre både farve og facon over årene. Men her sikrer unikke indfarvningsteknikker og konsekvent finering af hver eneste liste, at alle overflader bevarer deres friske, planskårne udtryk. Ikke to overflader er ens, men alt spiller sammen. Som forårssolen i en velskænket café latte. Nyd den alene eller sammen med dem, du holder af.

Latte Oak Line er en finérlåge.

 

 

 

 

 


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye køkken. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.


Farver Oak Line

VR Scenes

Se 360 graders billeder

Få en rummelig fornemmelse af dette AUBO køkken. Brug din mus eller finger til at bevæge dig rundt i rummet.

360° Virtual Reality

Få den fulde oplevelse af rummet. Med briller eller mus/fingre bevæger du dig rundt i AUBO køkkenet.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Lækker indretning til dit køkken


Indenfor kategorien “opbevaring” er dette højskab med tandem-udtræk hurtigt blevet et flagskib, alle vil eje. Skabet har via sine 12 hylder plads til en masse køkkengrej og varer, som ved åbning let og elegant bliver serveret for dig.

Slut med at stå på hovedet inde i mørket for at finde noget, der måske er derinde.
Her får du alt frem i lyset på én gang.

 

Kundernes egne køkkener (privatfotos)

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Andre relevante modeller

Latte Oak Line Køkken

Latte Oak Line Køkken

Matcher fantastisk med hvid og lyse farver.

Se mere

Black Oak Line Køkken

Black Oak Line Køkken

Enerens selvbevidste stilsikre valg.

Se mere

White Oak Line Køkken

White Oak Line Køkken

Kridhvidt kan også have kant. Selvfølgelig kan det det.

Se mere

;