Hjemme hos Cana Buttenschøn


Canas nye køkken blev faktisk mindre end det var tidligere, fordi en ny væg næsten midt i køkkenet, var med til at skabe et ekstra børneværelse. Børneværelset var trods alt vigtigere for Cana end at få det helt store luksuskøkken.


Fordi køkkenet blev gjort mindre, var det dog bidende nødvendigt at tænke praktisk, og en løsning der kunne give noget ekstra plads, var skabe, der gik helt til loftet.


"Arghmen, jeg kan næsten ikke få hænderne ned over, hvor lækkert jeg synes det er" udtaler Cana, og fortsætter "og selvom jeg allerede nu har mine udfordringer med at holde den hvide vask hvid, så er jeg simpelthen så glad for, at køkkenet er så lyst, nu hvor rummet er så småt. Det indbyder virkelig til at være der; også på mine drenge kan jeg allerede mærke en forskel. Især Peter er nu blevet meget mere vild med at gå med i køkkenet, og han ved næsten ikke noget bedre end at få lov til at sidde på bordet og være med, når jeg laver mad. Især når jeg laver pandekager!"


Udover at hele udtrykket i køkkenet er blevet meget mere lyst og lækkert end tidligere, er Cana især vild med, at alle skabe og skuffer åbner ved tryk, således man aldrig behøver at gribe fat i dem, og at skufferne, uanset hvor hårdt man prøver – aldrig kan smækkes hårdt i. "Dét er genialt til at passe på små børnefingre".

Cana er også fan af den nye vandhane, som er med udtræk, hvilket gør afskylning og rengøring af vasken meget sjovere.


"Jeg er så glad, så glad og jeg tror ærligt talt ikke, at jeg kunne være blevet mere tilfreds. Nu skal køkkenet bare bruges, pyntes og have lidt mere sjæl, men det er jo for pokker det gode ved det hele, så det glæder jeg mig bare til!"
 

Canas køkken er i model Siena Mat Hvid.

 

Cana Buttenschøn har drengene Jens og Peter sammen med sangeren Thomas Buttenschøn Hun er med egne ord en kærlig skrappedulleblogger, som stiller sig op som et spejl, så kvinder midt i livets største højde- og lavpunkter kan lade sig inspirere til at ville, til at turde og til at gøre. Læs mere her

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten