Hjemme hos Camilla & Michael fra Valby


AUBO skulle stå for indretningen.
Dén ene ting lå fast, længe inden Camilla Skovby og hendes samlever Michael Nielsen fra Valby besluttede, om de ville bo i hus eller lejlighed, kvalitetsbyggeri eller håndværkertilbud, nyt eller gammelt: ”Mine forældre har et AUBO-køkken. Det er bare så flot, og kvaliteten virker bundsolid, så det var vi ikke i tvivl om,” slår hun fast.


Da det unge par i forsommeren 2016 købte deres nuværende andelslejlighed, blev AUBO i Valby derfor straks bedt om at levere både køkken, bad og garderobeløsninger i hvid højglans og stål.


”Mens renoveringen stod på, stak vi af til Østen og lod Kenneth fra AUBO stå for kontakten med håndværkerne. Det klarede han helt cool,” husker Camilla Skovby, der aldrig savnede imødekommenhed eller inspiration fra sin leverandør. ”Kenneth hjalp os rigtig meget. Alt kunne lade sig gøre. Sådan oplevede vi det i hvert fald,” siger hun, og nikker over mod soveværelsets skydedørsgarderobe, der dækker hele endevæggen på 2,7 + 2,5 meter.
 

”I vores gamle lejlighed havde vi også et stort klædeskab med skydelåger, men det var i tre fag, hvor det midterste fag var svært at komme til. Så vi ville gerne have to låger med masser af plads bagved, og det fik vi.”
 

"Spejlvæggen er både praktisk, og får rummet til at virke større,"  forklarer Camilla Skovby: ”Masser af skabsplads er helt afgørende for os. Og indretningen tegnede vi bare på et stykke papir, og så sørgede Kenneth for, at det kom til at ske,” siger hun.


 

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten