Hjemme hos Anna & John fra Klitmøller


Anna og John Knakkegaard fra Klitmøller var oprindelig rundt og kigge flere steder.  Se og røre ved overflader, afprøve lukkemekanismer og drømme de nye elementer ind i køkkenregionerne derhjemme. Men én forhandler skilte sig ud, og gjorde et ekstra professionelt indtryk, fortæller John Knakkegaard:”Rune kørte hjem til os for at tage mål og billeder. Så på de rammer, køkkenet skulle passe ind i. Det var der ingen af de andre, der gjorde. Og så havde han masser af spændende idéer,” John Knakkegaard peger på den ekstra række af skabe, butikschef Rune Slot Jensen fra AUBO i Thisted lige fandt plads til.
 

”Hvis vi mangler en gaffel eller en tallerken, så er den her, lige ved hånden, når vi sidder og spiser.”  Om det var derfor, valget faldt på AUBO, eller på grund af det suk af salighed, han stadig fryder sig over, når en låge falder i, de rengøringsvenlige overflader eller det smukke spil i køkkenet, kan han ikke lige sige.


Anna og John Knakkegaard er fælt godt tilfredse med deres nye køkken, og faldt fuldstændig for den uhøjtidelige stemning, da de første gang trådte indenfor i butikken i Thisted. ”Vi blev mødt af et par friske, relativt unge fyre, der har deres væsen med sig. Ikke sådan nogle sleske sælgertyper, men et par dedikerede og hjælpsomme gutter, der ved, hvad de snakker om,” siger John Knakkegaard, der hverken fik eller ønskede det billigste køkken på markedet. Eller det dyreste for den sags skyld.


”AUBOs priser er rimelige, men vigtigst for os var, at vi kunne få det helt rigtige. Sådan et køkken har man jo i mange år. Det er lidt ligesom at købe en lækker bil,” som han siger.
”Alt er så gennemført; måden grebene er faset ind i lågen og funktionaliteten. Det hele virker uopslideligt.”

Bestil katalog

Få vores katalog tilsendt og få lækker inspiration direkte ned i postkassen.

Bestil katalog >

Find forhandler

Find din lokale AUBO forhandler her. Vi står klar til at yde dig god og professionel service.

Find forhandler >

Lad os mødes

Vi har tid, når du har tid - så lad os mødes, når det passer med din kalender.

Lad os mødes >

Gratis starthjælp

Indledende møde i butikken med efterfølgende opmåling og indretningsforslag

Gratis starthjælp >

Kontakt os


Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os?
- Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

BEMÆRK: AUBO holder ferielukket i uge 30+31, hvorfor du her skal kontakte din lokale AUBO forhandler direkte.

electrical

Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os.
Læs vores betingelser her.