Hvid/ Yellowstone Eg walk-in skydedørsgarderobe

En fantastisk flot walk-in skydedørsgarderobe udført i Hvid og Yellowstone Eg. Tænk at kunne gå rundt inde i sin egen garderobe, og have det fulde overblik over tøj, overtøj, sko og tilbehør.

Med AUBOs skydedøre har du et væld af muligheder. Samtidig har du mulighed for at skabe en fuldstændig ensartet linie i hele huset, med identiske låger i både køkken, bad, bryggers og garderobe. 

Prisen på AUBOs skydedøre er blandt markedets skarpeste - få syn for sagen hos din nærmeste forhandler.
  
AUBOs skydedøre er skræddersyede. De produceres efter ordre, hvilket betyder, at de fremstilles præcist, som du ønsker det. Så spring ud som designer i samarbejde med din lokale AUBO forhandler.


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. din nye garderobe. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Skydedøre

Lækkert tilbehør til din garderobe


Kender du det, at alt det der bliver pakket ind bagerst i skabet, eller bliver gemt væk på den øverste hylde, lige så langsomt går hen og bliver glemt, fordi adgangen til det simpelthen bare bliver for besværlig?
Det problem løser vi nu med denne funktionelle og justerbare nedtræksbøjlestang. Hvorfor kæmpe for at få adgang til det, der er længst væk, når du med et enkelt “ryk” kan få det til at komme til dig.

Andre relevante modeller

Bianco Skydedørsgarderobe

Bianco Skydedørsgarderobe

Luftigt & intimt. Skydedørsgarderobe i feminin hvid højglans.

Se mere

Sort Lacobel Skydedørsgarderobe

Sort Lacobel Skydedørsgarderobe

Fashion Statement. Skydedørsgarderober er særdeles velegnede til skråvægge.

Se mere

Satineret Lacobel walk-in skydedørsgarderobe

Satineret Lacobel walk-in skydedørsgarderobe

Walk-in garderobe med god plads, overblik og et lækkert design.

Se mere

;