Praktisk og æstetisk på en gang.
Sådan her kan man også gemme mange kubikmeter kaos i bryggerset.

Melinga-modellen har den store fordel, at de sorte overflader er i en struktur, der gør dem uimodtagelige for fedtfingre og andet snavs.

Til højre skjuler to hvide skydelåger både vaskesøjlen og alt, hvad dertil hører.

De næsten usynlige greb på skufferne er én af AUBOs specialiteter. "Wave" hedder de, og fordi de bøjer nedad, samler de ikke skidt, og så er de nemme at trække ud. Også for mennesker, der ikke har mange kræfter i fingrene.

Et stilfuldt bryggers med ro på.


Wave (Melinga) Sort er en folielåge.


Vist på billedet:

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bryggers. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Skydedøre


Lækkert tilbehør til dit bryggers


Strygebrættet udgør ofte en selvstændig udfordring i hjemmet. Det fylder, vælter og står fremme i dagevis, fordi det er for besværligt at bakse ind på plads igen. 

Hos AUBO har vi en løsning, som vi får meget ros for. Strygebrættet, der er monteret i skuffen her, folder sig automatisk ud, når skuffen åbnes. Bagefter kan det i en glidende bevægelse foldes sammen, og skuffen skubbes ind igen. Så nu mangler vi bare en robot, så tøjet stryger sig selv....

Andre relevante modeller

Modena Hvid Bryggers

Modena Hvid Bryggers

Ergonomien i dette bryggers er i top med ophævede hvidevarer.

Se mere

Modena Hvid Bryggers

Modena Hvid Bryggers

Gem rodet godt væk - dette bryggers er fantastisk til kaoshåndtering.

Se mere

Modena Grå Cashmere Bryggers

Modena Grå Cashmere Bryggers

Varmt og indbydende bryggersmiljø - hvor hele arbejdsområdet kan skærmes af.

Se mere

;