Gem rodet godt væk - god til kaoshåndtering.

I mange paracelhuse fungerer bryggersdøren reelt som hoveddør. Det er her, gæsterne kommer ind og bliver budt velkommen i en spraglet kulisse af vasketøj, overtøj, værktøj, tøj der er blevet for småt, rengøringsmidler, husholdningsmaskiner, gamle aviser, festservice, julepynt, myggelys, tomme flasker og alle mulige andre sære ting, der ikke lige har plads andre steder i huset.

Her ses et eksklusivt eksempel på en skydedør, der lige i et snuptag kan skjule det meste af rodet i bryggerset.

Kald det bar et walk-in-closet til husets vaskeri. For her er både plads til trådkurve med snavstøj, skuffeudtræk med strygebræt, vaskesøjle, vaskemidler og en hel masse andet.
Kun fantasien sætter grænser.

Her ses Modena Hvid bryggers kombineret med skydedøre i Gladstone Eg. En flot og funktionel løsning til bryggerset. 

Vælger du Modena bryggerset, kan du selv tilsætte dit personlige præg, da lågerne kan fås i de 16 forskellige Trend farver (se fanebladet "Farver").

Modena Hvid er en folielåge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bryggers. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Skydedøre


Trend Farver


Lækkert tilbehør til dit bryggers


AUBO har skraldespandsløsninger for enhver smag og til enhver pengepung. 

En nyhed i sortimentet er disse fleksible spande, produceret i hård plast. Der findes forskellige modeller. Her er vist 2 enkeltstående, som også muliggør effektiv affaldssortering samt en spand med et funktionelt låg, der muliggør, at man kan holde lidt orden i sit rengøringsgrej, som jo også normalt har sin plads i vaskeskabet. De viste modeller er alle med låg og hank, så de er nemme at tømme.

Andre relevante modeller

Modena Hvid Bryggers

Modena Hvid Bryggers

Ergonomien i dette bryggers er i top med ophævede hvidevarer.

Se mere

Wave Sort Bryggers

Wave Sort Bryggers

Sort & godt - lågen, der nægter at blive beskidt. Perfekt til dit bryggers.

Se mere

Modena Grå Cashmere Bryggers

Modena Grå Cashmere Bryggers

Varmt og indbydende bryggersmiljø - hvor hele arbejdsområdet kan skærmes af.

Se mere

;