Du kan give den meget brugte sort-hvid stil et knæk med Modena Grå Cashmere, som er både varm og indbydende, og passer godt til den nordiske stil.

Her er vist et bryggersmiljø med både reoler, låger og skydedøre i cashmere grå.

Løsningen gør det muligt at skærme af for arbejdsområdet, sådan at bryggerset både fungerer som et arbejdssted og som en smuk entré.

Modena Grå Cashmere er en folielåge.


Vist på billedet:

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bryggers. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Skydedøre


Lækkert tilbehør til dit bryggers


Strygebrættet udgør ofte en selvstændig udfordring i hjemmet. Det fylder, vælter og står fremme i dagevis, fordi det er for besværligt at bakse ind på plads igen. 

Hos AUBO har vi en løsning, som vi får meget ros for. Strygebrættet, der er monteret i skuffen her, folder sig automatisk ud, når skuffen åbnes. Bagefter kan det i en glidende bevægelse foldes sammen, og skuffen skubbes ind igen. Så nu mangler vi bare en robot, så tøjet stryger sig selv....

Andre relevante modeller

Modena Hvid Bryggers

Modena Hvid Bryggers

Ergonomien i dette bryggers er i top med ophævede hvidevarer.

Se mere

Modena Hvid Bryggers

Modena Hvid Bryggers

Gem rodet godt væk - dette bryggers er fantastisk til kaoshåndtering.

Se mere

Wave Sort Bryggers

Wave Sort Bryggers

Sort & godt - lågen, der nægter at blive beskidt. Perfekt til dit bryggers.

Se mere

;