Køkkener i alle prisklasser
Bryggerser i alle prisklasser
Sikkerhed & jysk stabilitet
Sikkerhed & jysk stabilitet
Op til<br>25 års garanti
Op til
25 års garanti
Vi har de gladeste kunder
Vi har de gladeste kunder

Hvordan ser dit drømmebryggers ud?


 
 
 
Modena Hvid Bryggers
Modena Hvid Bryggers
Modena Hvid Bryggers
Modena Hvid Bryggers
Wave Sort Bryggers
Wave Sort Bryggers
Modena Grå Cashmere Bryggers
Modena Grå Cashmere Bryggers

» Den røde tråd «

Når du vælger at handle køkken hos AUBO, vælger du samtidig tryghed, fleksibilitet og den helt rigtige løsning.

Dit køkken - dit liv ...

Hvem er AUBO?


AUBO står for troværdighed, kvalitet, service og et stærkt socialt engagement, der peger både ind og ud af virksomheden. Vi passer på vore egne og drager omsorg for andre i det samfund, hvor vi er vokset op. Alene derfor er AUBO det rigtig valg.

Læs mere her

Vi vælger materialer med omhu


Traditionen har fra AUBOs begyndelse været at handle med vesteuropæiske leverandører, og det holder vi fast i. Vi kender dem, og de bor tæt på os, og kommer fra tid til anden forbi fabrikken i Aulum. Vi har arbejdet sammen så mange år, at vi arbejder og tænker ens, og fremfor alt har vi samme krav til kvalitet.

Læs mere her

Leverandør til TV 2 Nybyggerne


AUBO har både i 2017 og 2018 haft æren af at levere køkkener til det populære program Nybyggerne på TV 2.

Læs mere her

Endelig finder han den - hemmeligheden!


AUBOs hemmelighed er mange ting. Lige fra vores gode arbejdsmiljø, vores høje service til produkternes kvalitet og den unikke følelse man som kunde får, når man kigger på sit helt nye bryggers.

Hvorfor vælge AUBO

Vores kunder sigerHanne & Bjørn

”Vores badeværelse ser skidegodt ud, og så er der ro til øjet."
 


Camilla & Michael

”Mens renoveringen stod på, stak vi af til Østen og lod AUBO stå for kontakten med håndværkerne."


Petter & Harald

”Vi valgte bevidst et enkelt design, der harmonerer med huset. Alt står nu præcis, som vi havde tænkt og håbet.”


Ina & Martin

”Det hele gled bare lidt bedre. Tingene virkede mere solide end andre steder.”
 


Farshad Kholghi

Farshad Kholghis Black Oak køkken fra AUBO er helt enestående.
 


Ørjan Johannessen

Den norske stjernekoks Trend Yellowstone køkken fra AUBO er unikt.
 


Cana Buttenschøn

"Arghmen, jeg kan næsten ikke få hænderne ned over, hvor lækkert jeg synes det er".
 


Anna & John

"Vigtigst for os var, at vi kunne få det helt rigtige. Sådan et køkken har man jo i mange år."


Therese & Carl Erik

Instagram: 
#nytkøkken #AUBO #fornøjet
 

Brug for rådgivning eller anden hjælp?


Lad os snakke!


Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.

Bryggersindretning med masser af muligheder


”Velkommen til”

Den sætning bliver vi ofte mødt med, når vi træder ind i andres hjem, og i langt de fleste tilfælde sker det i vores bryggers. Startpunktet for besøget. Førstehåndsindtrykket af hjemmet. Derfor er det et rum, der kræver kærlighed, omtanke og finesse, og som skal fungere som en integreret del af resten af boligen.

Et bryggers skal være let, luftigt og behageligt at træde ind i for vores gæster, men det skal i den grad også opfylde en lang række behov, som vi alle har i dagligdagen.

Hos AUBO har vi mange års erfaring i at skabe bryggersløsninger, som både er æstetiske og praktiske. Som er en fryd for øjet, og som letter arbejdsrutinerne i hverdagen. Gå på opdagelse i vores mange muligheder inden for bryggerser. Du vil med garanti finde en stil og en variant, som passer til lige netop dit hjem.


Det multifunktionelle rum  

Husets startrampe. Husets maskinrum. Kært rum har mange navne, og når det kommer til bryggerset, kan man bruge mange beskrivelser. Bryggerset opfylder nemlig en multifunktionel funktion. Som nævnt er det rammerne for dit eget og dine gæsters første møde med hjemmet, men det er så sandelig også et rum, hvor der bliver arbejdet på højtryk.

Bryggerset består af et sammensurium af behov. Det er her, vi læsser alt vores overtøj og fodtøj af. Både det rene og tørre, men også det mudrede og beskidte. Det kræver sit rum at håndtere den opgave.

Det er også i bryggerset, at vi tryller beskidt tøj om til rent. I hvert fald vælger langt hovedparten at installere vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Et pladskrævende arbejde, der fordrer intelligent indretning og udnyttelse af hver eneste kvadratmeter.

Bryggerset har generelt en nærmest magisk tiltrækningskraft på alt mellem himmel og jord. Lige fra forældede tilbudsaviser, rengøringsmidler, tomme flasker og tørrestativer. For slet ikke tale om dem, der også bruger bryggerset som viktualierum.

Bryggerset er med andre ord uundværligt. Men skal det udnyttes optimalt, kræver det, at æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Det vil vi hos AUBO meget gerne hjælpe dig med. 
 

Opbevaringsplads er guld værd

Opbevaringsplads er nøgleordet i det perfekte bryggers. Bliver det ikke prioriteret, vil det i de fleste bryggerser se ud som om, at der er sket en eksplosion.

Det er derfor afgørende, at dit nye bryggers rummer masser af skabsplads, så du lynhurtig kan gå fra kaos til harmoni – i hvert fald på overfladen. Fodtøj i skoreoler, overtøj på knager og dybe skuffer til alt det, der ellers bare står og fylder.

For at skabe det mest rolige udtryk i dit bryggers, er det en god idé at skjule så meget som muligt bag låger, og skal du opnå den ultimative pladsbesparelse, er skydedørsgarderober det oplagte valg. 
 

Indret dit bryggers efter dagligdagen

Det er som nævnt en kæmpe fordel, at du hurtigt kan skabe orden ved hjælp af god opbevaringsplads, men det er mindst ligeså vigtigt, at dit bryggers er indrettet med hverdagens arbejdsrutiner for øje. 

De fleste tilbringer mange timer i bryggerset, når der skal vaskes tøj. Her er det essentielt at prioritere såvel gulvplads som bordplads. Det vil du ikke fortryde, når du kæmper med bunker af tøj, der skal vaskes, tørres og lægges sammen.

Tænk også over, at hvidevarerne skal placeres i en optimal arbejdshøjde og evt. men udtræksplader, som kan opbevare vasketøjskurven. 

Der er så mange detaljer i et bryggers, som bliver værdifulde på den lange bane. Dem får du, når du vælger et bryggers fra AUBO.


Find dit nye bryggers hos AUBO

Hos AUBO finder du, uanset størrelsen på dit rum, bryggersløsninger i mange forskellige stilarter og prisklasser.

Tag forbi din lokale AUBO-forhandler og lad dig inspirere. Sammen kan vi finde lige præcis det bryggers, der passer til din stil og dine behov. 

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten