Så lille & dog så stor.

Zafir Bianco, vores hvide højglanslåge, er langt fra højtråbende. Faktisk er den både yndefuld og diskret, og via tilbehør er det op til dig selv, om du ønsker at bibeholde dette look, eller om du vil give den lidt pang, for at få den til at folde sig ud.

Zafir Bianco er en folielåge.

 

Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bad. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Lækker indretning til dit bad


Da vi begyndte at lave skuffer under vasken i bademiljøet, ærgrede vi os over, at skuffen blev så lille og upraktisk pga. den hestesko-formede udskæring til afløb og vandinstallation. Det problem løser denne kosmetikindsats, som følger med alle vores skuffemoduler under badvaske. Indsatsen kan selvfølgelig bruges til mange andre ting end kosmetik.  
Den upraktiske skuffe er blevet til en smuk svane. Og skuffer er i dag lige så efterspurgte til badeværelser som til køkkener.

Andre relevante modeller

Toscana Hvid Bad

Toscana Hvid Bad

Badeværelse i et klassisk look med et moderne pift.

Se mere

Siena Mat Hvid Bad

Siena Mat Hvid Bad

Klassisk lækkert badeværelse på den indbydende måde.

Se mere

Black Oak Line Bad

Black Oak Line Bad

FRÆKKE features for fuld skrue.

Se mere

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten