Rå kontrast med elegant udkomme.

Samspillet mellem de svævende renlinjede elementer og sort tilbehør virker fremmende på den orden og klarhed, de fleste regner med at finde i et eksklusivt badeværelse.

Du fortjener noget særligt efter en lang dag, nat eller uge, og lige her emmer alt af ro og selvforkælelse. Blot med et diskret kontrastfuldt tvist.

Den slags små indretningsmæssige drillerier danner White Oak Line serien ideelle rammer for. Legesyge er kun en fordel.

White Oak Line er en finérlåge. 

 

 

Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bad. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Farver Oak Line


Lækre materialer til dit bad


Da vi begyndte at lave skuffer under vasken i bademiljøet, ærgrede vi os over, at skuffen blev så lille og upraktisk pga. den hestesko-formede udskæring til afløb og vandinstallation. Det problem løser denne kosmetikindsats, som følger med alle vores skuffemoduler under badvaske. Indsatsen kan selvfølgelig bruges til mange andre ting end kosmetik.  
Den upraktiske skuffe er blevet til en smuk svane. Og skuffer er i dag lige så efterspurgte til badeværelser som til køkkener.

Andre relevante modeller

Black Oak Line Bad

Black Oak Line Bad

FRÆKKE features for fuld skrue.

Se mere

Latte Oak Line Bad

Latte Oak Line Bad

Lys alliance mellem naturfarvet træ og hvid elegance.

Se mere

Siena Mat Hvid Bad

Siena Mat Hvid Bad

Klassisk lækkert badeværelse på den indbydende måde.

Se mere

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten