Klassisk look - med et moderne pift.

AUBOs storsælgende Toscana-serie, med de skarptskårne ornamenteringer i fyldningerne, kan mikses med mange forskellige stilarter.

På billedet har vi leget med den sort-hvide trend i en klassisk romantisk ramme. Ønsker du at gøre den mere romantisk og  autentisk, kombiner den da med en bordplade i massivt træ, eventuelt med en nostalgisk vask i fajance.

Mulighederne er uendelige. Toscana serien kan emme af latinsk dolce vita og romersk bad, men passer også fint ind i nordisk bondehus-minimalisme.

Det er op til dig.
Smag og behag.

Som vist i venstre side af billedet fås denne model også som vitrine med klart glas og klassiske sprosser.

Toscana Hvid er en folielåge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bad. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farver

Lækre materialer til dit bad


AUBO har et bredt sortiment, både når det gælder køkken, bad, bryggers og garderobe. Vi har bordplader i alverdens materialer, greb for enhver smag og låger der kan matche stort set alle stilarter. 

Her ses et eksempel på et badeværelse i romantisk stil. Profilerede, rustikke låger flot afsluttet med en bordplade i mørk kompositsten med hvid porcelænsvask. 

Et hyggeligt badeværelse, for dem der kan lide den rustikke stil.

Andre relevante modeller

Siena Mat Hvid Bad

Siena Mat Hvid Bad

Klassisk lækkert badeværelse på den indbydende måde.

Se mere

Zafir Bianco Bad

Zafir Bianco Bad

Yndefuld & diskret; så lille og dog så stor.

Se mere

White Oak Line Bad

White Oak Line Bad

Rå kontrast med elegant udkomme.

Se mere

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten