Klassisk og lækkert badeværelse på den indbydende måde.

"Kræs for syns- og følesansen" er AUBOs Siena Mat Hvid låge blevet kaldt. For det er et design indenfor badeværelser, alle lige skal hen og røre ved i udstillingerne hos vores forhandlere.

Kærlighed, der holder til et design, der holder til kærlighed. Siena Mat Hvid har fået en unik smudsafvisende finish som værn mod fedtede fingre. 

Kig ind og sans. Som bademøbel kommer den fint duggede og kridthvide overflade i særlig grad til sin ret. Og den mixer med alt. Alle stilarter til alle tider. Med pangfarver eller jordfarver. Designklassikere, avantgarde eller mormorklassikere. Bare gå til "badet", som man siger. 

Siena Mat Hvid er en malet låge.


Vist på billedet:


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dit behov. Så det er i høj grad dig selv, der tager valgene vedr. dit nye bad. Selvfølgelig med gode råd og vejledning fra AUBOs dygtige konsulenter - det er trods alt det, vi er her for.

Vestjysk og familieejet! Jeg fornemmer, at det betyder meget for vores kunder, at de stadig handler med en vestjysk familieejet virksomhed.

Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer


Trend Farver


Lækkert tilbehør til dit bad


Hos din AUBO forhandler har du mange slags belysning at vælge imellem til dit bad. I et spejl med indbygget lys står alting fx knivskarpt, når du skal lægge make-up, rette- eller farve bryn.

En herlig flerfunktionel løsning til alle os skabsminimalister.

 

Andre relevante modeller

Wave Sort Bad

Wave Sort Bad

Klassisk råt badeværelse i flot design.

Se mere

Zafir Bianco Bad

Zafir Bianco Bad

Yndefuld & diskret; så lille og dog så stor.

Se mere

White Oak Line Bad

White Oak Line Bad

Rå kontrast med elegant udkomme.

Se mere

;

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Klik på knappen for at chatte med os

Start chatten