Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Unik

Unik

Man skal ikke skue køkkenet på prisen

Som køkkenkendere forstår vores kunder bedre end de fleste, at det ikke altid er prisen, der bestemmer det arkitektoniske udtryk. Tag nu bare UNIK-serien. Enkelhed. Rene linjer. Silkebløde overflader. Og samtidig til en pris, der giver dig utrolig meget køkken for pengene.

UNIK er det synlige bevis på, at det godt kan lade sig gøre at skabe et fedt køkken uden at bruge en mindre formue. Elementerne er beklædt med slidstærkt melamin, der tilfører fronterne et silkeblødt og moderne udtryk. Et udtryk, der ligner en million uden at koste det.

Skab et UNIKT udtryk

UNIK fås i flere farver. Kombineret med den helt rigtige bordplade og de helt rigtige greb giver det frit spil for dine køkkendrømme. Uanset hvilken slags bolig det skal forvandle til noget personligt. Noget unikt.

Skab et arkitektonisk rent look i kombination med vores store og alsidige udvalg af greb i forskellige materialer, farver, former og placeringer på fronten.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model UNIK

Unik findes i tre forskellige farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Unik fronten består af en 16 mm. MDF plade belagt med melamin, som er en hærdeplast, der ofte anvendes til køkkenudstyr. Ved at anvende melaminen på MDF øges overfladestyrken væsentlig. Melaminbelagte fronter har en glat og slidstærk overflade. Melaminfarven vil bevare farven over tid.

Varianter

Unik fås også som vitrinefront.

Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud, opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud, for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder kan evt. glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes.

Farver i køkkenet

Er du til flere farver i køkkenet, så tjek vores AUBO Scala, hvor du kan vælge mellem flere end 2000 unikke farver.

Læs også her om vores sorte køkkener, hvide køkkener, grønne køkkener, blå køkkener, beige køkkener, grå køkkener og brune køkkener

Køkkentyper

AUBO tilbyder et stort udvalg af forskellige køkkentyper. Her kan du læse om nogle af de mest populære:

grebsfrie køkkener, trækøkkener, lamelkøkkener, minimalistiske køkkener , åbne køkkener, vinkelkøkkener, rustikke køkkener, moderne køkkener, retro køkkener og landkøkkener

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Unik

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os