Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sembra

Sembra

Køkkenkendere er lodret
enige om skønheden

Med Sembra er der vendt op og ned på klassisk køkkendesign. Bogstavelig talt. Her får du smukke overflader med lodret åretegning på lågefronterne.

Der er flere grunde til, at Sembra har det med at suge opmærksomheden til sig i vores køkkenbutikkers udstillinger. Den smukke glød af mørk, røget eg. Den eksklusive følelse af snedkerlavet kvalitet. Overfladernes lodrette årer. Det levende spil i træets struktur. Bare for at nævne nogle stykker.

Hemmeligheden ligger i navnet

Som mange køkkenkendere før dig vil du sikkert lade en hånd glide blidt ned over Sembras låger og fortælle dig selv, at ”der er nu bare noget særligt ved træ”. Og ligesom mange køkkenkendere før dig, vil du sikkert blive overrasket, når køkkenkonsulenten fortæller dig, at Sembra er italiensk for ”ligner”– og at det er lige præcis, hvad det gør.

Sembra-seriens smukke overflader er nemlig skabt i feelwood med en unik teknologi, der gør det så godt som umuligt at se og mærke forskellen. Selv for kendere.

Køkkenglæde uden bøvl

At Sembra både i udseende og berøring er en nærmest perfekt efterligning af ægte egetræ, giver dig til gengæld en række særdeles mærkbare fordele.

For det første kan du nøjes med at tørre overfladerne af med en fugtig klud, hvis lågerne har fået fingeraftryk eller lignende. Ingen slibning, lak eller træolie.

For det andet holder det autentiske egelook sin smukke glød årti efter årti – også selv om solen skinner ind på dit nye drømmekøkken.

Og for det tredje koster Sembra en pæn del mindre end et køkken i massivt egetræ.

Lad køkkenkonsulenterne hos din lokale AUBO-forhandler fortælle dig mere om Sembra, om fordelene ved feelwood og om tidens helt store designtrend med lodret årestruktur på låger og gavle. Sembra kan, som vores øvrige modeller indrettes i alt fra det store åbne køkken til det lille vinkelkøkken. Mulighederne er mange.

Se Christina Hansens Sembra køkken

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker. 

Find forhandler

Model SEMBRA

Denne model fås i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Sembra fronten består af en 16 mm spånplade med syncron microlaminat på både forside og bagside. Fronterne har lodret årestruktur.

Du kan vælge mellem hele vores store udvalg af greb, ligesom både skabslåger og skuffer i Sembra-serien kan leveres som grebsfri løsning, evt. med Tip-On “push-open funktion”.

Lodret og vandret

Helt i tråd med tidens nyeste designtrend er de smukke åretegninger i det mørke egelook lodrette. Det giver køkkenet et helt unikt udtryk; særligt på fronten af højskabe, hvor de lange åretegninger for alvor kommer til deres ret og får varmen og den enestående glød i den røgede eg til at træde frem.

Afdækning og gavle leveres også med lodret åretegning, mens soklerne som standard leveres med vandrette årer.

Varianter

Sembra fås også som vitrinefront.

Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud, opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren, opvredet klud, for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød fnugfri bomuldsklud.
- Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder, kan evt glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.
- Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes.

Farver i køkkenet

Er du til farver i køkkenet, så tjek vores AUBO Scala, hvor du kan vælge mellem flere end 2000 unikke farver.

Læs også her om vores sorte køkkener, hvide køkkener, grønne køkkener, blå køkkener, beige køkkener, grå køkkener og brune køkkener

Køkkentyper

AUBO tilbyder et stort udvalg af forskellige køkkentyper. Her kan du læse om nogle af de mest populære:

grebsfrie køkkener, trækøkkener, lamelkøkkener, minimalistiske køkkener , åbne køkkener, vinkelkøkkener, rustikke køkkener, moderne køkkener, retro køkkener og landkøkkener

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Sembra

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os